امام جمعه تبریز در خطبه های نماز جمعه گفت:

دشمن استقلال کشور را هدف گرفته است

نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌شرقی گفت: رهبرا سخنان پرمحتوا، جامه و کامل شما را شنیدیم مردم آذربایجان این رهنمودها را آویزه گوش خود قرار می‌دهند و از مسئولان می‌خواهند این اصول عملی و مکتب امام راحل را برای تعالی و عظمت کشور ایران اسلامی مو‌به‌مو اجرا کنند.

به گزارش تبریز بیدار  به نقل از فارس، آیت‌الله محسن مجتهدشبستری امروز در خطبه‌های نماز جمعه این هفته تبریز در مصلای امام خمینی(ره) این شهر با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در بیست و ششمین سالگرد ارتحال بنیانگذار جمهوری اسلامی اظهار داشت: جهاد درونی و معنویت عمیق، به‌روز بودن، زنده بودن، پویایی، تحرک و عملیاتی بودن را از خصوصیات مکتب امام خمینی (ره) برشمرد.

وی با بیان اینکه امام مثل بعضی از تئوری‌سازان روشنفکر و اندیشه‌پردازان ذهنی نبود که در محافل، حرف‌های زیبا می‌زنند اما در میدان عمل کارآیی ندارند، افزود: شناخت صحیح و تحریف نشده ادامه و تدوام راه امام ضروری است.

 

خطیب جمعه تبریز تصریح کرد: بدون شناخت صحیح و تحریف نشده امام امکان تداوم این نقشه راه وجود نخواهد داشت.

 

وی با بیان اینکه برخی برای نفی استقلال کشور تئوری‌سازی می‌کنند، گفت: اگر افرادی خود را معتقد به امام می‌دانند باید آمریکا را شیطان بزرگ بدانند.

 

آیت‌الله شبستری اصول مبانی مکتب فکری امام (ره)  و رهنمودهای مقام عظمای ولایت را تنها راه تعالی و عظمت کشور دانست و گفت: دشمن استقلال کشور را هدف گرفته و همه باید ضمن شناخت اهداف دشمن، هوشیار باشند.

 

نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌شرقی گفت: رهبرا سخنان پرمحتوا، جامع و کامل شما را شنیدیم مردم آذربایجان این رهنمودها را آویزه گوش خود قرار می‌دهند و از مسئولان می‌خواهند این اصول عملی و مکتب امام راحل را برای تعالی و عظمت کشور ایران اسلامی مو‌به‌مو اجرا کنند.

 

۱۵ خرداد روز احیای مجدد اسلام است/ ۱۵ خرداد روز پیوند با روحانیت و رهبری امام است

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فرا رسیدن ۱۵ خرداد ماه گفت: ۱۵ خرداد روز احیای مجدد اسلام و پیوند با روحانیت و رهبری و امام است.

 

آیت الله شبستری افزود: در روز ۱۵ خرداد ماهیت ضد اسلامی شاه معلوم شد و روحیه دینی مردم تقویت و رشد سیاسی مردم بالا رفت.

 

عضو خبرگان رهبری اضافه کرد: در این روز دوره جدید در مبارزات اسلامی آغاز شده و فکر جدایی دین از سیاست از بین رفت.

 

رئیس شورای عالی مجمع جهانی اهل بیت(ع) در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به روز ۱۴ خرداد که علاوه بر اینکه روز ارتحال حضرت امام خمینی(ره) است، روز انتخاب خلف صالح ایشان نیز هست، اظهار داشت: مقام معظم رهبری در صلابت، قاطعیت، اقتدار، اخلاص، ایثار و از هر جهت مثل حضرت امام خمینی (ره) هستند.

 

امام جمعه تبریز با تاکید بر نظافت مساجد گفت: در آستانه ماه مبارک رمضان به غباروربی مساجد توجه و اقدام شود.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *