شمشیرباز آذربایجانشرقی نماینده ایران در مسابقات سنگاپور

تیم های ملی شمشیربازی زنان با ترکیب چهار نفره در اسلحه سابر و ترکیبی سه نفره در دو اسلحه اپه و فلوره در مسابقات قهرمانی آسیا شرکت می کنند و مهسا پوررحمتی شمشیرباز آذربایجانشرقی نماینده ایران اسلامی در اسلحه اپه در سنگاپور خواهد بود.

به گزارش تبریز بیدار ، مسابقات شمشیربازی قهرمانی آسیا ۴ تا ۹ تیرماه امسال به میزبانی سنگاپور برگزار می شود و در اسلحه اپه مهسا پوررحمتی، اعظم بختی و سکینه نوری نمایندگان ایران هستند.

این رقابت ها در دو بخش مردان و زنان برگزار می شود و ایران نیز در هر دو بخش نماینده خواهد داشت.

شمشیربازان اعزامی ایران در بخش زنان این دوره مسابقات قهرمانی آسیا طی برگزاری رقابت های انتخابی مشخص شدند. 

بر این اساس در اسلحه سابر ایران با ترکیبی متشکل از چهار بازیکن و در دو اسلحه فلوره و اپه با دراختیار داشتن سه بازیکن راهی محل برگزاری مسابقات خواهد شد.

تیم های ملی شمشیربازی زنان برای شرکت در مسابقات قهرمانی آسیا تا کنون چهار مرحله اردوی آماده سازی برگزار کرده اند. آخرین مرحله اردوی آماده سازی آنها از ۲۲ خردادماه آغازخواهد شد. 

شرکت کنندگان در این دوره مسابقات شمشیربازی قهرمانی آسیا در سه روز نخست رقابت ها، دیدارهای انفرادی خود را برگزار می کنند سپس در سه روز دیگر در بخش تیمی به مصاف حریفان خود می روند.

برنامه کامل مسابقات شمشیربازی قهرمانی آسیا در دو بخش انفرادی و تیمی به شرح زیر است:

دیدارهای انفرادی:

روز اول: اپه مردان – سابر بانوان

روز دوم: فلوره مردان – اپه بانوان

روز سوم: سابر مردان- فلوره بانوان

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *