به گزارش تبریزبیدار, پس از گذشت یک هفته از تصویب مکان احداث ساختمان جدید اعضای شورا هم چنان واکنش ها به این تصمیم ادامه دارد. در تازه ترین انتقاداتی که به پیشنهاد شهرداری می شود، دارا بودن کاربری فضای سبز آن مکان و همچنین عدم اطلاع رسانی شهردار در خصوص مکان دقیق محل پیشنهادی می باشد.
در این خصوص با دوتن از اعضای شورا به گفتگو پرداختیم.
فریدون بابایی اقدم رئیس کمیسیون تحقیق و نظارت شورای شهر در گفتگو با خبرنگار تبریز بیدار گفت: بنده قویا با انتخاب دوکمال به عنوان ساختمان جدید شورا مخالف هستم.
وی یکی از دلایل مخالفت خود را دور از دسترس بودن خیابان دوکمال اعلام کرد و گفت: اعضای شورای شهر بنا به وظیفه ذاتی خود که همان رسیدگی به مشکلات مردم هست باید در دسترس مردم باشند ولی خیابان دوکمال اصلا از مرکزیت خوبی برخوردار نیست.
این عضو شورا در ادامه افزود: محکم ترین دلیل من برای مخالفت با محل مورد پیشنهاد شهرداری، در حریم گسل بودن این منطقه می باشد. چرا باید در مکانی ساختمان شورا را احداث کنیم که سال ها مردم را از ساخت و ساز در آن مناطق برحذر داشته ایم.
وی در خصوص داشتن کاربری فضای سبز مکان مورد نظر شهرداری در طرح تفصیلی نیز اظهار داشت: طرح تفصیلی در سال ۹۱ تصویب شده است ولی بنده دقیقا در این مورد اطلاع لازم را ندارم و باید پس از کسب اطلاع به خدمتتان کنم .
رییس کمیسیون تحقیق و نظارت شورا در پایان سخنان خود بار دیگر بر غیر کارشناسی بودن محل پیشنهادی شهرداری تاکید کرد و افزود: پس از رایزنی های صورت گرفته با اعضا و رییس شورای شهر خوشبختانه امید آن می رود تا بتوانیم با تصویب شورای شهر مکان جدیدی را برای احداث ساختمان شورا انتخاب کنیم.
ایران آهور عضو کمیسیون عمران و توسعه شهری نیز در گفتگو با تبریز بیدار اظهار داشت: بنده طرح دو فوریتی در خصوص اعتراض به مکان پیشنهادی شهرداری تدوین کرده ام که ۱۲ نفر از اعضای شورا نیز آن را امضا کرده اند و امیدوارم آقای دبیری در صحن شورا به این مورد بپردازد. ( لازم به ذکر است در جلسه روز یکشنبه رئیس شورا به این طرح اجازه بررسی در صحن شورا را نداد)
این عضو شورا همچنین گفت: آقای نجفی باید در زمان ارائه پیشنهاد خود باید با استفاده از نقشه، دقیقا محل مورد نظر خود را مشخص می کرد و بسنده کردن به نام خیابان دوکمال زیاد صحیح به نظر نمی آمد زیرا تا چند سال پیش به آن منطقه دوکمال نمی گفتند .
وی همچنین افزود: در کمیته فنی که باحضور آقای درسخوان، شهین باهر و بنده تشکیل شد، با مطالعه مکان دقیق محل پیشنهادی شهرداری عملا عدم مطالعه صحیح در خصوص مکان یابی این محل برای ما مسجل شد.
آهور در ادامه بیان داشت: با توجه به کمبود سرانه فضای سبز در شهر تبریز، نباید بلایی که برسر جاده چایکنار آوردیم و باعث شدیم باغات اطراف چایکنار نابود گردد این بار بر سر میدان دوکمال تکرار کنیم و اگر لازم باشد مناطق اطراف بلوار دوکمال که در طرح تفصیلی فاقد طرح فضای سبز می باشد را تملک کرده و به فضای سبز تغییر کاربری بدهیم.
این عضو شورا در انتها در واکنش به برخی گمانه زنی ها در خصوص عدم تصویب طرح تفصیلی گفت: طرح تفضیلی در سال ۹۱ و درشورای عالی شهرسازی و معماری تصویب شده است و اگر کاربری برای آن مکان تعریف شده است باید طبق آن عمل کنیم.
اخبار مرتبط :
انتخاب محله دو کمال جهت ساختمان شورای شهر خلاف آیین نامه وزارت راه و شهرسازی است