در حواشی ساختمان جدید شورا

باغبان: احتمال تغییر تصمیم در انتخاب محل جدید ساختمان شورا وجود دارد/شیری آذر: کجای تبریز روی گسل نیست تا ساختمان شورا آنجا باشد؟

باغبان: اعضای شورا برای اینکه بهانه را از شهرداری بگیرند تا پروژه سریع تر اجرا شود به دوکمال رای دادند. شیری آذر: بحث اصلی مخالفان قرار گرفتن این مکان روی خط گسل تبریز است اما سوال ما نیز این است که کجای تبریز روی خط گسل قرار نگرفته است؟

به گزارش تبریزبیدار, آخرین جلسه شورای شهر تبریز با محوریت انتخاب محل جدید برای احداث ساختمان شورای شهر تبریز منجر به تصویب و انتخاب محلی در اطراف مقبره دو کمال تبریز توسط اعضا شد. این انتخاب البته حواشی خاص شورای شهر تبریز را نیز به همراه داشت. جهت بررسی این موضوع گفت و گو کردیم با باغبان و شیری آذر از اعضای شورای چهارم تبریز و از آنها علت تصویب این مکان را جویا شدیم.

 

باغبان در گفت و گو با تبریز بیدار از لزوم تغییر ساختمان شورای شهر تبریز گفت و عنوان کرد: شکست ساختمان و عدم وجود امکانات به روز در محل فعلی شورا سبب شد که بحث تغییر محل تشکیل شورای شهر و دفتر نمایندگان شورا از سالها قبل در دستور کار شورا قرار بگیرد. حتی این مسئله در شورای سوم نیز مطرح بود. مکان فعلی بهتر است به صورت کاخ موزه درآید و نقش فرهنگی داشته باشد.

 

وی در خصوص انتخاب محله دوکمال گفت: همانطور که مستحضرید چند انتخاب برای محل جدید شورا وجود داشت که بنده از موافقان محلی در منطقه یک شهر تبریز بودم  اما اکثریت اعضا به محله دوکمال رای دادند.

 

باغبان در پاسخ به این پرسش که دلیل شهردار جهت پیشنهاد محله دو کمال برای بنای ساختمان شورا چه بود گفت: شهرداری معتقد است این محله فضای جدیدی است و می تواند مکان مناسبی برای شورا قلمداد شود هرچند بنده معتقدم این منطقه هیچ مزیتی نسبت به سایر مناطق ندارد. دو کمال جایی است که هیچ اداره ای یا ارگانی در آنجا ساکن نیست و نمی توان گفت نسبت به سایر پیشنهادات دارای مزیتی هست. البته این احتمال هست که رای شورا برگردد و انتخاب جدیدی داشته باشیم.

 

وی در پاسخ به سوالی دیگر در این خصوص که با این حساب چرا اعضای شورا به این منطقه رای دادند گفت: اعضای شورا نظرشان این بود که چون این منطقه را شهردار پیشنهاد داده است و مجری ساخت این ساختمان نیز شهرداری خواهد بود پس بهتر است به همین منطقه رای مثبت دهیم تا شهرداری بهانه ای نداشته باشد برای کش دادن مسئله و زودتر این پروژه اجرا شود.

 

وی افزود: بیشتر موافقان دو کمال، محل پیشنهادی را حتی ندیده اند و به نظرم ملاحظه اصلی این اعضا این بود که بهانه را از شهرداری بگیرند تا پروژه سریع تر اجرا شود.

 

شیری آذر دیگر عضو شورای شهر تبریز در گفت و گو با تبریز بیدار علت موافقت خود را با دو کمال این گونه عنوان کرد که : شهرداری روی این مسئله کار کارشناسی انجام داده بود و مکان یابی کرده بود و به نظر این منطقه بهتر از سایر مناطق پیشنهادی است. 

 

شیری آذر گفت: در شرایطی که ما بسیاری از مراکز، از جمله پادگان ها را به اطراف شهر انتقال می دهیم ساختمان شورا نیز باید به همین صورت باشد و از مرکز شهر دور شود، البته مردم باید بتوانند دسترسی داشته باشند و امکانات مناسبی برای مراجعین فراهم شود.

 

وی در پاسخ به این سوال که دلیل اصلی مخالفان این محل را چه می دانید گفت: بحث اصلی مخالفان قرار گرفتن این مکان روی خط گسل تبریز است اما سوال ما نیز این است که کجای تبریز روی خط گسل قرار نگرفته است؟

 

این عضو شورا افزود: باید با مردم صادق باشیم اگر واقعا ساخت و ساز روی گسل خوب نیست چرا در طول سالها به مردم اجازه ساخت و ساز در آن مناطق را داده ایم؟

 

وی ادامه داد: چند پیشنهاد مطرح بود که به ترتیب منطقه دوکمال و منطقه زعفرانیه و محلی در منطقه یک مد نظر بود که وقتی بررسی میکنیم متوجه میشویم معیار های مهم محل شورا می تواند در دوکمال تحقق یابد. دو کمال در دسترس مردم است و بحث ترافیک مطرح نیست و مردم می توانند دسترسی بهتری به شورای شهر داشته باشند.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *