آنچه در جلسه شورای شهر تبریز گذشت؛

از افزایش ۳۰۰درصدی حقوق برخی مدیران شهرداری و جهش ۴۰برابری تعرفه جریمه تا ترس نمایندگان مجلس از اعضای شورا

از انتقاد اکرم حضرتی در خصوص بافت فرسوده تا مطرح شدن بودجه مترو توسط باغبان و اظهارات تند شیری آذر در خصوص فرهنگستان زبان و ادب فارسی در جلسه این هفته شورای شهر تبریز.

به گزارش تبریزبیدار, جلسه صبح امروز شورای شهر پس از تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید شروع به کار کرد.

 

در ابتدای جلسه عابدزاده به نمایندگی از اعضای شورای در گذشت والده آقای ششگلانی را تسلیت گفت و پس از آن  به مناسبت ولادت حضرت علی اکبر(ع)و روز جوان  مدحی مختصر در شان این بزرگوار قرائت کرد.

 

دبیری دیگر سخنران این جلسه بود که وی نیز میلاد حضرت علی اکبر(ع) را به مردم عزیز تبریک گفت و سپس با یادآوری روز مبارزه بادخانیات از مجموعه شورا درخواست کرد با اندیشیدن تدبیری مصرف دخانیات را در سطح شهر به حداقل کاهش دهند.

 

بخش دیگر سخنان دبیری به همایش روسای شوراهای کشور اختصاص داشت که وی با اشاره به قدرت تخصصی شورا در امور شهری برگزاری این همایش ها و همگامی شوراهای شهر کشور را گامی رو به جلو برای کمک به دولت دانست.

 

سخنران بعدی جلسه جعفری بود که وی در ابتدای سخنانش به شکایت رانندگان استیجاری شهرداری اشاره کرد و گفت: برخی از رانندگان استیجاری شهرداری به نحوه و کیفیت پرداخت حقوق خود گله مند بودند و اعتراض خود را در قالب نامه ای به اعضای شورا ارائه داده اند که امیدوایم به سرعت پیگیری بشود.

 

تابلوهای تبلیغاتی دیگر موضوع مورد اشاره جعفری بود که وی در این خصوص اظهار داشت: متاسفانه علی رغم تعبیه تابلوهای تبلیغاتی استاندارد ولی اقدام خودسرانه در نصب برخی تابلوهای تبلیغاتی چهره کاملا ناموزون و زشتی به شهر تبریز القا شده است و این تابلوها در برخی موارد تبدیل به تابلوهای تبلیغاتی برخی افراد شده است که سازمان زیباسازی شهر باید به این امر رسیدگی کند.

 

باغبان دیگر عضو شورا نیز تذکر خود را به موضوع قطار شهری اختصاص داد. وی با اعلام این که خوشبختانه در سفر هیئت دولت بودجه ای برای قطار شهری تبریز در نظرگرفته شد خاطرنشان کرد: سازمان قطار شهری باید برنامه خود را برای اجرا و زمان بندی اتمام این پروژه اعلام کند.

 

باغبان در انتها اظهار امیدواری کرد تاشهریور سال آینده فاز اول قطارشهری برای استفاده مردم عزیز افتتاح شود.

 

احنشام حاجی پور نیز با با تبریک روز جوان خواستار تشکیل شورایی برای پیگیری اوضاع کاری جوانان شد و تصریح کرد: اگر جوان بیکاری در شهر وجود داشته باشد به طور حتم از بی عرضگی مسئولانی همانند من می باشد که توان انجام کارهایم را ندارم.

 

وی در ادامه سخنانش به قدرت شوراهای استان اشاره کرد و اعلام کرد: بنده از اعضای شورا و شهردار تقاضا دارم که به برگزاری همایش ها و سیمنارهایی در تراز بالا اقدام کنند.

 

نوبت به شهین باهر دیگرعضو شورا رسید که به ایراد سخنانش بپردازد وی در ابتدای سخنانش از مهندس برزگر جلالی رییس سازمان عون بن علی بخاطر انجام اقدامات سازنده در جهت زیباسازی این مکان طبیعی تقدیر و تشکر کرد. وی از آقای جلالی خواست به نقطه ضعف این مکان که همان بحث آلودگی های ناشی از تراکم ماشین های شخصی می باشد رسیدگی کند.

 

شهین باهر با عصبانیت به نحوه تصویب تعرفه ها توسط اعضای شورا انتقاد کرد و گفت: متاسفانه در تصویب تعرفه ها دقت لازم  را نداریم و این راه کلاه برداری عده ای را به سادگی فراهم می کند وباعث می شود به مردم فشارهای زیادی وارد شود، شهین باهر برای اثبات مدعایش به جریمه ۵میلیونی سال ۹۰ که به یکباره به دویست میلیون در سال ۹۴ تبدیل شده است اشاره کرد و افزود: با کدام منطق و شاخص می توان جریمه را به این اندازه افزایش داد آیا باید به هر روش ممکن برای کسب درآمد متوسل بشیم؟ لازم به ذکر است دبیری رئیس شورا نیز با اظهار تعجب، بروز همچنین اتقاقی را غیر ممکن دانست که شهین باهر ادعا کرد در صورت عدم پگیری آخر هفته مستندات خود را ارائه می دهم.

 

اکرم حضرتی نیز در سخنان خود از شهردار منطقه 9 بابت افتتاح مجموعه فرهنگی ورزشی و از معاونت فرهنگی شهرداری به دلیل برگزاری جلسه هم اندیشی میان خانه هنرمندان تبریز و تهران تشکر و قدردانی کرد.

 

وی در ادامه سخنانش از عدم ارائه خدمات درمانی قابل قبول به بازنشستگان که به دلیل افزایش سن دچار بیماری های مختلفی می شوند انتقاد کرد.

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود انتقادی نیز بر وجود بافت های فرسوده شهری وارد کرد و با یاد آوری عدم از بین رفتن بافت فرسوده شهر خاطر نشان شد معاونت عمرانی در خصوص از بین بردن بافت های فرسوده تلاش بیشتری داشته باشد.

 

حضرتی به نحوه نقل و انتقال مغازه های میلیاردی که به صورت دست نوشته ساده انجام می شود نیز اشاره کرد و گفت ادامه این روند قطعا به ضرر شهرداری تمام می شود.

 

شیری آذر نیز در نطق پیش از دستو خود  از زیباسازی شهر تبریز و توجه شهرداری به پتانسیل های طبیعی تبریز تشکرکرد وتصریح کرد: انجام این اقدامات قطعا بیانگر سعی شهرداری در خصوص کسب رضایت  مردم است که برای مثال می توان به تحول صورت گرفته در ارتفاعات عون بن علی اشاره کرد.

 

پس ازسخنان مقدماتی شیری آذر، وی با لحنی تند اظهار داشت: برخی مدیران شهری احساس می کنند شهرداری ملک شخصی آنان  است وهر طور دوست دارند عوارض اخذ می کنند و بعضا شاهد این امر هستیم از قبل قوانین ساختگی سود جویی میکنند.

 

وی افزود: برخی مدیران شهرداری با سواستفاده از قوانین ناقص، میزان حقوق خود را تا سیصد درصد افزایش می دهند و اگر لازم باشد من این مدیران را به دادگاه معرفی می کنم.

 

این عضو شورا خطابه تندی نیز علیه سازمان عمرانی شهرداری ایراد کرد و گفت: سازمان فرسوده عمران باید اعلام کند طبق کدام شرایط پروژه های عمرانی خود را به افراد واگذار می کند و چه نظارتی بر این واگذاری ها می شود؟ وی در ادامه سخنانش اعلام کرد حتما باید از این سازمان تحقیق و تفحص صورت بگیرد.

 

شیری آذر تصریح کرد: باید کرکره مرکز مطالعات را بالا بکشیم و برای ورود نخبگان به شهرداری زمینه های لازم را فراهم آوریم. وی باطرح این سئولات افزود: چرا مسئولان آمار بیکاری را اعلام نمی کنند؟ چرا برخی دست های پشت پرده مانع از این امر می شوند که سرمایه های بخش خصوصی به استان آذربایجان شرقی ورود پیدا نکند؟  چرا برخی مدیران فرهنگ ستیز از تبدیل فرهنگسرای زبان ترکی به بنیاد سکوت کردند؟ اواضاع دریاچه ارومیه در چه وضعی است؟

 

شیری آذر در انتهای این بخش از سخنانش انتقاد تندی نیز از وزیر ورزش بدلیل سکوتش در قبال اتفاقات رخ داده در هفته پایانی لیگ برتر مطرح کرد.

 

این عضو شورا نوک پیکان حمله خود را به سمت نمایندگان مجلس نیز نشانه رفت و گفت: چرا باید نمایندگان طرحی را تصویب کنند که مانع از کاندیداتوری اعضای شورای شهر در انتخابات آتی مجلس می باشد که این عمل نشان از ترس نمایندگان مجلس از اعضای شورا می باشد و کارشان تاجایی پیش می رود که برای خود طرحی را تصویب می کنند که از نظارت شورای نگهبان مصون بمانند.

 

پس از سخنان اعضای شورا مهندس آبدار معاون مالی اداری شهرداری تبریز به ارائه پاسخ هایی در خصوص تذکرات اعضای شورا پرداخت.

 

آبدار در خصوص اعتراض رانندگان استیجاری اظهار داشت: حدودا شهرداری ۲۵۰ دستگاه خودرو استیجاری دارد که حقوق آن ها طبق قرار پرداخت می شود ولی مشکلی که در این میان است مربوط به ۳۰دستگاه خودرو می باشد که مدلشان زیر سال 90 است که این مورد مشکل قانونی دارد و رانندکان باید در اسرع وقت به بالا بردن مدل خودرو خود اقدام کنند.

 

در پایان جلسه نیز اعضای شورا به تصویب برخی هبه ها پرداختند.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *