به گزارش تبریز بیدار به نقل از فارس، سید رضا حسینی ظهر امروز در جلسه شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی در اتاق بازرگانی تبریز با اشاره به ضرورت بهبود فضای کسب و کار در استان و دستور استاندار در این زمینه اظهار داشت: ۶۰ جلسه برای بهبود فضای کسب و کار در استان با حضور نمایندگان دولت و بخش خصوصی برگزار شده که ۱۹ تفاهمنامه با دستگاههای اجرایی امضا شده است.
وی خاطرنشان کرد: بدترین فضای کسب و کار به موضوع ساخت و ساز تعلق دارد و بدترین شرایط را در بخش مجوزها داریم و رتبه ۱۷۲ جهانی متعلق به ایران است.
رئیس سازمان امور اقتصادی و دارایی آذربایجانشرقی افزود: برای کاستن از مشکلات اخذ مجوز در ساخت و ساز تعاملاتی با بخشداریها در حال انجام است تا بخشی از اقدامات خارج از شهرداری صورت گیرد.
حسینی با اشاره به مفاد محقق شده در زمینه ارائه خدمات بهتر در زمینه سرمایهگذاری گفت: بخشی از ۱۹ دستگاه مربوطه کارهای خوبی در این زمینه انجام دادهاند تا بتوانیم به کاهش زمان و بهبود ارائه خدمات دست پیدا کنیم.
وی افزود: سامانه پنجره واحد سرمایهگذاری در سال ۸۸ از طرف آذربایجانشرقی به صورت ابتکاری ارائه شد و این نرم افزار از سال ۹۱ در اختیار سایر استانها نیز قرار گرفت که به عنوان یک پروژه ملی در کشور مورد استفاده قرار گرفت.
حسینی یادآور شد: در حال حاضر ۱۲۹ دستگاه اجرایی استان به شبکه پنجره واحد متصل شده و بیش از ۲۷۰ فرآیند در این پنجره صورت میگیرد.
وی بیان کرد: شفافسازی و افزایش سلامت اداری، عدم نیاز به استعلامهای متعدد، انسجام بیشتر دستگاههای اجرایی و کاهش زمان صدور مجوزها از نتایج اجرای این سیستم در استان است.
رئیس سازمان امور اقتصادی و دارایی آذربایجانشرقی از ارسال بستههای آموزشی به سایر استانها خبر داد و گفت: ۳ هزار و ۷۰۰ پرونده در این سامانه بررسی شدهاند و ۴۳۱ پرونده نیز در جریان بررسی قرار دارند.
وی بیان کرد: بر مبنای گزارش عملکرد دستگاههای اجرایی در پنجره واحد تعداد مجوزهای صادر شده بیش از پروندههای وارده به پنجره واحد است و ۳۶ پرونده نیز بیشتر از زمان لازم در سامانه معطل شدهاند.
تهیه پنجره واحد معدن
رئیس سازمان امور اقتصادی و دارایی آذربایجانشرقی از تهیه پنجره واحد معدن خبر داد و گفت: در این زمینه ۹ جلسه هماهنگی برگزار شده و نظرات دستگاههای متولی نیز اخذ شده تا در مرحله اجرا با مشکل مواجه نشویم.
وی ادامه داد: در زمینه مشکلات ساخت و ساز جلسات متعددی برگزار شده و تهیه شیوهنامه اختصاصی مورد نظر است و امیدواریم در صدور پروانههای ساخت و ساز از ۵۰۰ روز به ۴۶ روز برسیم که تحول بزرگی محسوب میشود.
حسینی گفت: کارشناسان برخی دستگاههای اجرایی به باور ضرورت استفاده از پنجره واحد نرسیدهاند و در زمینه حوزه پولی و مالی به لحاظ مسائل امنیتی مشکلاتی داریم.