نایب رییس شورای شهر تبریز

قطع بیمه قالیبافان تبعات جدی دارد

نایب رییس شورای اسلامی شهر تبریز با انتقاد از قطع بیمه قالیبافان گفت: قالیبافان به علت قطع بیمه قالیبافی مجبور هستند در شغل های دیگری فعالیت کنند و این امر آنها را با مشکل جدی مواجه می کند .

به گزارش تبریز بیدار ، به نقل از ایسنا،  اسماعیل چمنی، اظهار کرد: متاسفانه بیمه تامین اجتماعی بیمه گذار جدیدی پذیرش نمی کند و علت اصلی این مشکل قانونگذاری هاست .

وی افزود: آذربایجان شرقی ۳۰ درصد تولیدات فرش کشور را به خود اختصاص داده است و تنها امید قالیبافان بیمه است که نباید قطع شود .

چمنی ادامه داد: قطع بیمه قالیبافان بر اساس مصوبه بودجه سال گذشته مجلس شورای اسلامی، قالیبافان برای بیمه خود نمی توانند اقدام کنند و این مورد باید با در نظر گرفتن ردیف بودجه مناسب در لایحه دولت و تصویب مجلس محترم و ابلاغ به سازمان تأمین اجتماعی حل شود .

عضو شورای اسلامی شهر از افتتاح موزه فرش تبریز تا پایان سال ۹۵  خبر داد و افزود: با تشکیل موزه فرش تمام مشکلات قالیبافان حل نمی شود و تنها احداث این موزه برای عرضه تولیدات قالیبافان کافی نیست .

چمنی تاکید کرد: وجود نمایشگاه دائمی فرش در شان قالیبافان استان ضروری است تا آنها تولیدات خود را بدون واسطه در اختیار خریداران قرار دهند و این امر علاوه بر فروش تولیدات قالیبافان افزایش ارزآوری و جذب توریست را به دنبال دارد.

وی متذکر شد: در حال حاضر تشکلاتی که برای فرش آذربایجان شرقی ایجاد شده، اما این تشکل ها پاسخگوی نیازهای حوزه فرش نیستند .

نایب رییس شورای اسلامی شهر تبریز اظهار کرد: این صنعت در اشتغالزایی نقش زیادی دارد و حمایت از این صنعت نیازمند حمایت نمایندگان مجلس شورای اسلامی است .

چمنی حوزه فرش را یکی از شاخص های اولویت درآمد برای تامین منابع درآمدی استان خواند و افزود:  در سال گذشته دولت برای حمایت از بیمه قالیبافان ۹ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اختصاص داده بود که متاسفانه  این رقم به ۲۵۰ میلیارد ریال کاهش یافت .

به گفته وی در آذربایجان شرقی ۸۰ هزار نفر بیمه شده صنعت فرش وجود دارد که این تعداد باید به ۲۰۰ هزار نفر در استان برسد .

عضو شورای اسلامی شهر گفت: معاون وزیر در بودجه پیشنهادی به دولت بر توجه به بیمه قالیبافی تاکید داشت، اما این امر اتفاق نیفتاد .

چمنی با هشدار نسبت به این‌که قطعی بیمه قالیبافان بیکاری فعالان این حوزه را به دنبال دارد، گفت: قالیبافی یکی از شغل های پر زحمتی است و ما باید از فعالان این حوزه حمایت کنیم، چرا که حمایت آنها حمایت از تولید داخلی و اشتغال است .

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *