به گزارش تبریز بیدار ، به نقل از فارس، اکبر کوماریتبریزی اظهار داشت: این سامانه بر اساس نیاز داخلی این شرکت به اطلاع از «آخرین وضعیت محمولههای ارسالی بار و ضرورت برنامهریزی تولید توسط مهندسان واحد فناوری اطلاعات و سیستمهای شرکت» طراحی و اجرایی شد.
وی در تشریح جزئیات عملکرد این سامانه افزود: در این سامانه آخرین وضعیت محمولههای ارسالی قطعات و بدنه به شرکت بر اساس سرعت حرکت خودروها، نوع بار، تعداد قطعات در حال حمل، نوبت ورود به کارخانه، اولویتبندی ورود محمولهها به انبار و سایر موارد در دسترس کاربران قرار میگیرد.
مدیر فناوری اطلاعات شرکت ایران خودرو تبریز با بیان اینکه این سامانه هم اکنون به صورت آزمایشی اجرایی شده و قابل بهرهبرداری است، گفت: این سامانه قابلیت استفاده در شرکتهای بزرگ دیگر نیز برای تامین و توسعه لجستیکی را داشته و سرعت ساماندهی انبارها و برنامهریزی تولید به هنگام را به طور چشمگیری افزایش میدهد.
کوماریتبریزی با اشاره به اینکه شرکت ایران خودرو تبریز گامی به سمت تحقیق و توسعه و تولید محصولات الکترونیک با اتکا به فناوریهای اطلاعاتی روز را در دست اقدام دارد، افزود: سرمایهگذاری در بخش فناوریهای الکترونیک ارتباطی یکی از پرسودترین بازارهای جدید در دنیای دیجیتال است که پیوندی ناگسستنی با صنعت خودرو دارد و به زودی شاهد خبرهای خوب در این حوزه از فعالیت شرکت خواهیم بود.