با انتشار اسناد عربستان توسط ویکی لیکس:

انتشار اسناد تازه ویکی‌لیکس از ارتباط فتنه‌گران با دربار آل‌سعود

با آشکار شدن محتوای اسناد منتشر شده ویکی لیکس ، تلاش سعودی ها برای ایجاد اخلال و فتنه انگیزی در ایران آشکارتر شد.

به گزارش تبریز بیدار ، به دنبال انتشار اسناد محرمانه وزارت خارجه سعودی توسط ویکی‌لیکس، دولت عربستان این پایگاه اینترنتی را فیلتر کرده و به شهروندان این کشور هشدار داد که به سایت های منتشر کننده این اسناد مراجعه نکنند!


وزارت خارجه عربستان سعودی به جای پاسخ و یا هرگونه واکنشی نسبت به محتوای اسناد منتشر شده، شهروندان خود را از ورود به  سایت های منتشر کننده این اسناد به منظور آگاهی از اسناد افشا شده توسط ویکی‌لیکس برحذر داشت.


به گزارش وبگاه خبری «سبق» عربستان، وزارت خارجه عربستان سعودی صبح روز شنبه ٣٠ خرداد، در صفحه رسمی خود در شبکه اجتماعی «توییتر»، نوشت: هم‌وطن هوشیار، از ورود به هر سایتی با هدف دستیابی به اسناد یا اطلاعات فاش‌شده که احتمالا نادرست و با هدف ضربه‌زدن به امنیت ملی منتشر شده باشند، پرهیز کن.


در بین اسناد فاش شده ، اسنادی وجود دارد که با آشکار شدن محتوای این اسناد مشخص شد که اغلب این اسناد مربوط به ایران و تلاش سعودی ها برای ایجاد اخلال و فتنه انگیزی در این کشور ماست.

برخی از اسنادی که در این ارتباط هستند به شرح زیر است: 


۱- تأمین هزینه تحصیل پسر عطاءالله مهاجرانی وزیر ارشاد دولت اصلاحات و  فعال فتنه ۸۸


۲-سفر محرمانه فائزه هاشمی به ریاض با چهره ی غیرقابل شناسایی


۳- مکاتبه سعود الفیصل، وزیر امور خارجه پیشین عربستان با عبدالله بن عبدالعزیز پادشاه پیشین این کشور در خصوص سفر سردار قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران در آن تاریخ به لبنان 


۴-در خواست عربستان از کشور های عربی حاشیه خلیج فارس برای جبران کاهش صادرات نفت ایران در صورت تحریم نفتی ایران توسط اتحادیه اروپا


۵-تلاش چند ساله مقامات این کشور برای توقف پخش شبکه العالم از ماهواره‌های مختلف


۶-راهکارهای پیشنهادی سفیر عربستان در ایران به ریاض برای براندازی نظام مقدس جمهوری اسلامی 


هر یک از اسناد فوق مهم و قابل پرداخت است ولی فعلا به تشریح سندی می پردازیم که برخی از اقدامات عربستان را در فتنه ۸۸ فاش کرده است.

بر مبنای این سند، سفیر عربستان در ایران شرایط کشور را اینچنین توصیف می کند: بالا بودن نرخ بیکاری و تورم، رشد فساد و پارتی‌بازی در طبقه میانی و بالای دولت ایران، سبب انتشار حس نا امیدی در میان شهروندان ایرانی شده و در نتیجه مردم ایران تمایل زیادی به تغییر دولت و نظام دارد.

 

وی در ادامه بیان می دارد: اگر وسائل ارتباط جمعی در ارائه مشکلات اجتماعی، سیاسی کشور ایران بزرگنمایی کنند می توان به اهداف دلخواه در براندازی این نظام دست یافت. در کنار این عوامل می‌توان از دخالت‌های خارجی ایران در عراق و سوریه و لبنان و یمن و خلیج فارس نیز استفاده کرد.

 

سفیر عربستان در این نامه تاکید کرده است: در نهایت می‌توان با متحد کردن اقدامات چند کشور در منطقه برای مقابله با توسعه نفوذ ایران و آگاهی بخشی درباره آنچه ایران در منطقه انجام می‌دهد، از مبلغان مذهب سنی نیز بهره برد.

سفیر سعودی در بخش دیگری از این سند استفاده از شبکه‌های ماهواره‌ای فارسی‌زبان و عربی‌زبان را که مخاطبش مردم عرب جنوب و غرب ایران است، در کنار اینترنت و شبکه‌های اجتماعی مانند فیس‌بوک و توئیتر را پیشنهاد می‌کند و می‌گوید علاوه بر این ابزارها می‌توان از روزنامه ها و مجلات فارسی‌زبان استفاده کرد و آنان را در اینترنت قرار داد تا ساده‌تر در دسترس مردم ایران باشد.

هرچند این سند بخشی از اسناد منتشر شده توسط ویکی لیکس است اما همین سند به تنهایی تمایل عربستان را در جهت حمایت از فتنه گران سال ۸۸ و براندازی نظام جمهوری اسلامی را بیشتر از گذشته فاش ساخت.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *