تقویت پیوند دانشگاه و صنایع دفاعی، اولویت اصلی ماست
دشمن به دنبال ایجاد بحران داخلی است
ضرورت بازنگری در سیاستهای علمی و فناوری
جنگ امروز، جنگ روایتها و ارادههاست
روحیه بسیجی، پشتوانه علم و پژوهش
هشدار مقام قضایی درباره کلاهبرداری با وعده فروش صندلی دانشگاه
یک جمله برای دلشوره کافی بود؛ «در دسترس نیست» / شامِ بی محمد
آزمون هماهنگی در گلزار شهدای تبریز / پایان پروژه و آغاز نظارت؟سخنگوی شورای نگهبان طرح استانی انتخابات مجلس شورای اسلامی را دارای ایرادات متعددی دانست.
به گزارش تبریز بیدار به نقل از روابط عمومی شورای نگهبان، نجاتالله ابراهیمیان سخنگوی شورای نگهبان، گفت: طرح استانی شدن انتخابات مجلس شورای اسلامی با ایرادات متعددی مواجه است.
وی با اشاره به بررسی این طرح در جلسه امروز اعضای شورای نگهبان، گفت: این طرح با ایرادات متعددی مواجه است که مشروح این ایرادات متعاقباً از طریق پایگاه اطلاعرسانی شورای نگهبان، منتشر خواهد شد.
نجاتالله ابراهیمیان سخنگوی شوری نگهبان در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم با اشاره به بررسی طرح استانی شدن انتخابات مجلس شورای اسلامی در جلسه امروز این شورا، گفت: محورهای اصلی این طرح مورد ایراد قرار گرفته است.
وی افزود: این ایرادات تقریباً شبیه همان ایراداتی است که به مصوبه قبلی مجلس شورای اسلامی در سال 86 وارد شده بود.
دیدگاهتان را بنویسید