چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبین
نباید به اختلافات سیاسی و گسلهای قومی دامن زد
تهاجم دشمن آمریکایی به یک منطقه نظامی در تبریز
حاج عباس؛ پاسدار اقتدار ایران/ تولدی در معراج شهادت
فراخوان جذب 33 نیروی جدید در کمیته امداد آذربایجان شرقی
حمله تروریستی آمریکا به منطقه نظامی جنوب غرب تبریز / یک شهید و چند مجروح
صدای انفجار در غرب تبریز
روحانیِ قرآنیِ مجاهد و مرد میدانهای تکلیفدبیر کل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در دیدار با مدیرعامل بانک صادرات ایران، گسترش فرهنگ قرض الحسنه در کشور به منظورکمک به اقشار ضعیف و کم درآمد جامعه را ضروری دانست.
به گزارش تبریز بیدار به نقل از روابطعمومی بانک صادرات ایران، آیتا… اراکی در این دیدار با اشاره به ضرورت گسترش فرهنگ قرض الحسنه گفت: برای کمک به اقشار کم درآمد جامعه و حمایت از این گروه ضرورت دارد تا فرهنگ قرض الحسنه پیش از پیش گسترش یابد و در این زمینه بانکها می توانند نقش تعیین کننده ای داشته باشند.
وی با اشاره به عملکرد موفق بانک صادرات ایران در انجام رسالت و مسئولیت های اجتماعی از این رویکرد به عنوان الگویی برای دیگر نهاد و بنگاهای و سازمانهای مالی یاد کرد.
آیتا… اراکی، در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به عملکرد قابل تقدیر بانک صادرات ایران در عرصه اقتصادی کشور و انجام رسالتهای اجتماعی، برای مدیران و کارکنان این بانک بزرگ، آرزوی موفقیت و سربلندی نمود.
للهگانی مدیرعامل این بانک نیز گزارشی از وضعیت بانک و خدمات آن ارایه کرد و گفت: بانک صادرات ایران به عنوان بانکی خوشنام و قدیمی در کنار فعالیتهای اقتصادی و حمایت از واحدهای تولیدی، همواره انجام رسالتهای اجتماعی را نیز در مد نظر قرار داده است.
وی با اشاره به ترویج فرهنگ قرضالحسنه با رویکرد جدید در بانک صادرات ایران گفت: این بانک در راستای انجام مسئولیت های اجتماعی خود نسبت به ساخت ١١مدرسه در نقاط محروم، پرداخت تسهیلات قرضالحسنه در سرفصل درمان بیماری، ازدواج و تهیه جهیزیه، اشتغالزایی، مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره)، ساخت مسکن روستا و… اقدام نموده است و این روند با جدیت ادامه می یابد.
مدیرعامل بانک صادرات ایران در ادامه تصریح کرد: بانک در سال ٩٣ به بیش از ٢٦٣ هزار نفر وام ازدواج و تهیه جهیزیه پرداخت کرده که این میزان معادل ٢٢ درصد کل تسهیلات پرداخت شده نظام بانکی به این گروه از متقاضیان است.
وی تأکید کرد: بانک صادرات ایران در سال ٩٤ علاوه بر حمایت از اقشار کمدرآمد جامعه و پرداخت تسهیلات خرد، بسته اعتباری را با هدف حمایت از واحدهای تولیدی عرضه کرده است که مورد استقبال خوب واحدهای تولیدی و مشتریان قرار گرفته است.
دیدگاهتان را بنویسید