یکشنبه / ۴ مرداد / ۱۴۰۵ Sunday / 26 July / 2026
×

مدیر کل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی در نشست تخصصی هیات هندبال استان گفت : تبریز برای میزبانی 3 رویداد مهم آسیایی و جهانی هندبال آمادگی دارد.

  • تیر 21, 1394
  • به گزارش تبریز بیدار، سید محمد شروین اسبقیان مدیر کل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی در نشست تخصصی هیات هندبال استان گفت : در سفر رییس فدراسیون هندبال کشورمان به تبریز بر روی میزبانی تبریز برای برگزاری جام ملتهای 2015 آسیا و قهرمانی جوانان آسیا در سال 2016 و میزبانی مشترک ایران و ترکیه برای جام جهانی جوانان جهان  در سال 2017 بحث و تبادل نظر خواهیم کرد و میزبانی شایسته قهرمانی جوانان آسیا در سال 2014 در تبریز گواه این مدعاست.

    وی ادامه داد : ورزش آذربایجانشرقی به سمت میزبانی‌های بیشتر مسابقات بین المللی برای ایجاد شور و نشاط اجتماعی و افزایش ورزشکاران سازمان یافته حرکت میکند.

    مدیر کل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی اظهار داشت: این رقابت ها ویژگی خاصی دارد و تا مسابقات در فضایی صمیمی، دوستانه و جوانمردانه برگزار و از این طریق ملل مختلف با فرهنگ های مختلف آشنا و دوستی و صمیمیت بین ملت های بیشتر شود.

    اسبقیان تصریح کرد : تبریز در سال 93 با برگزاری 3 رویداد مهم بین الملی و اسیایی توانست آمادگی خود را برای برگزاری رقابتهای ورزشی آسیایی و حتی جهانی را به نمایش بگذارد و در سال 94 نیز در بالاترین سطح تور دوچرخه سواری بین المللی ایران – آذربایجان برگزار شده و آمادگی کامل داریم در سالهای بعد میزبانی تمامی رقابتهای هندبال در رده های سنی در سطح اسیا و حتی جهانی را با اقتدار برگزار کنیم .

    سید محمد شروین مدیر کل ورزش و جوانان آذربایجانشرقی گفت : هندبال استان را به دوران طلایی و تاریخی خود بازگشته و به سمت بین المللی شدن حرکت میکند .

    اسبقیان در ادامه اظهار داشت : هندبال استان قدرت و ظرفیت بسیار بالایی را داشته و دارد که توام با موفقیت و پیروزی بوده و این موفقیتها نشات گرفته از قدرت تاریخ آن است و بنا بر این در سند راهبردی ورزش استان، هندبال را در بخشهای همگانی و قهرمانی نهادینه و گسترش خواهیم داد.

    اسبقیان در این نشست بر توجه به بخش توسعه ورزش همگانی هندبال ، استعدادیابی ، غنی سازی اوقات فراغت ، توجه به رده سنی پایه ، توسعه رده بانوان ، توسعه هندبال ساحلی و تعامل با آموزش و پرورش ، اخلاق مداری تاکید کرد.

    در این نشست اکبر فرج الهی معاون ورزشی اداره کل ورزش و جوانان استان گفت : ورزشکاران سازمان یافته هندبال استان از سال 92 به سال 93 دارای 2 درصد رشد بوده که نیاز این هیات توسعه در این بخش است.

    وی افزود : حضور هندبال استان در 4 رده لیگ برتر و دسته آقایان و بانوان ظرفیت های بالای این رشته را نشان میدهد .

     در این نشست علیرضا موسویان رییس هیات هندبال ، رییس گروه توسعه همگانی ، مدیر حراست ، رییس گروه توسعه ورزش قهرمانی ، مسئول امور ورزش بانوان ، رییس اداره ورزش و جوانان شهرستان تبریز ، دبیر و نائب رییس بانوان هیات نیز حضور داشتند و نقطه نظرات و برنامه های خود را ارائه کردند. 

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *