به گزارش تبریز بیدار به نقل از فارس، میراحد حسینی صبح امروز در جلسه ستاد تسهیلات بانکی استان، اظهار داشت: ۳ هزار میلیارد تومان تقریبا معادل ۲ برابر اعتبار بنگاههای کوچک زودبازده در ۸ سال و تقریبا معادل ۹ برابر اعتبار سیاستهای اشتغالی است که سال گذشته تنها ۲۷۳ میلیارد تومان به استان ما تخصیص داده بودند.
وی افزود: اگر این رقم به استان ما تخصیص یابد در بخشهای مختلف اقتصادی اعم از صنعت، معدن، کشاورزی و خدمات میتواند منشاء تحولات بزرگ و توسعه سریع استان شود.
حسینی تاکید کرد: برای تحقق این مهم باید شیوهنامه و مکانیسمی تعریف و در این شیوه نامه مدت زمان پرداخت، درصد بهره بانکی، نوع طرحهای معرفی شده، بانکهای عامل، نحوه پرداخت و میزان پرداختی در قالب سرمایه در گردش یا سرمایه ثابت دقیقا مشخص شود.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجانشرقی با اشاره به اینکه ما در طول ۸ سال حدودا ۱۰۷ هزار طرح در قالب بنگاههای کوچک زودبازده معرفی کردیم خاطرنشان کرد: از این تعداد ۶۰ هزار طرح مصوب و ۴۸ هزار طرح با اعتباری به میزان یک هزار ۷۵۸ میلیارد تومان منجر به انعقاد قرارداد شد و از این طرحها نیز ۴۷ هزار طرح با یک هزار و ۱۸۳ میلیارد تومان اعتبار به بهرهبرداری رسیدند.
وی اضافه کرد: در سال گذشته که اعتبار بنگاههای زودبازده و طرحهای اشتغالی ما ۲۷۳ میلیارد تومان بود در مجموع ۲۶۹ طرح با تخمین اعتباری ۲۸۴ میلیارد تومان معرفی کردیم.
حسینی گفت: از این طرحها نیز تنها ۷۷ طرح با اعتبار ۸۱ میلیارد تومان به عقد قرارداد انجامید و در نتیجه نزدیک به ۱۹۰ میلیارد تومان از ۲۷۳ میلیارد تومان اعتبار مصوب تخصیص نیافت.
وی دلیل عدم تخصیص این میزان اعتبار را بالا بودن بهره بانکی عنوان و تصریح کرد: اگر این ۳ هزار میلیارد تومان را هم با نرخ سود ۲۴ درصد پرداخت کنند طبیعتا روی دستمان خواهد ماند.