اختصاصی تبریز بیدار؛

تاملی بر انتصاب مساله دار در شهرداری تبریز

شنیده های تبریز بیدار حکایت از آن دارد که این اقدام بدلیل عدم اخذ مجوز مربوطه از وزارت کشور جهت تغییر ساختار مرکز سلامت و مدیریت اجتماعی به اداره کل سلامت و امور اجتماعی مساله دار است. همچنین برخی شائبه ها و گمانه زنی های سیاسی و انتخاباتی در خصوص این انتصاب مطرح می باشد.

به گزارش تبریز بیدار، صادق نجفی، شهردار تبریز اندکی قبل از سفر به نیویورک، طی حکمی علیرضا رحیمی، رئیس مرکز سلامت شهرداری را به عنوان مدیرکل سلامت و امور اجتماعی شهرداری تبریز منصوب کرده و نیز ساختار  مرکز سلامت شهرداری را به مدت یکسال به ادارۀ کل ارتقاء داد.

علیرضا رحیمی که دارای نسبت فامیلی با شهرام دبیری، رییس شورای شهر تبریز می باشد ضمن مدیریت مرکز سلامت شهرداری تبریز، متخصص طب فیزیکی و توان‌بخشی بوده و عضویت هیئت‌مدیره نظام پزشکی تبریز، عضویت هیئت‌مدیره بیمارستان بین‌المللی تبریز و مدیریت داخلی آن، مشاور شهردار تبریز در امور سلامت، عضویت هیئت‌مدیرۀ باشگاه دبیری و همچنین رئیس هیئت ورزش‌های رزمی استان آذربایجان شرقی را در کارنامه سوابق خود دارد.


شنیده های تبریز بیدار  حکایت از آن دارد که  این اقدام بدلیل عدم اخذ مجوز مربوطه از وزارت کشور جهت تغییر ساختار مرکز سلامت و مدیریت اجتماعی به اداره کل سلامت و امور اجتماعی مساله دار است. همچنین برخی شائبه ها و گمانه زنی های سیاسی و انتخاباتی در خصوص این انتصاب مطرح می باشد.

اما جدای از این ملاحظات، دو انتقاد جدی در خصوص این انتصاب مطرح می باشد. نگاهی به حکم صادره از سوی صادق نجفی و البته سوابق و تخصص رحیمی نشاندهنده این موضوع است که به احتمال زیاد در دوره مدیریت وی وظایف اجتماعی شهرداری تبریز به عنوان یک نهاد اجتماعی مورد غفلت واقع خواهد شد. در حکم مسئولیت وی آمده است:

” بموجب این ابلاغ ضمن ارتقاء جایگاه مدیریت سلامت و امور اجتماعی معاونت فرهنگی اجتماعی شهرداری تبریز به اداره کل به مدت یکسال، جنابعالی را به عنوان مدیرکل سلامت و امور اجتماعی شهرداری تبریز منصوب می نمایم.

مسئولیت سیاستگذاری و مدیریت خانه های سلامت، درمانگاه های شهرداری، طب کارکنان خدوم شهرداری و امور سلامت شهروندی بر عهده این اداره کل می باشد.»

نگاهی به وظایف محوله از سوی شهردار تبریز به علیرضا رحیمی، نشانگر آن است که در این اداره کل که حتی تاسیس آن به دلیل عدم اخذ مجوز از وزارت کشور جای سوال دارد مسائل اجتماعی شهر مورد غفلت و بی توجهی قرار گرفته است.

همچنین این سوال مطرح است که آیا رحیمی که بصورت همزمان دارای چندین مسئولیت می باشد و خصوصا به عنوان مدیر داخلی در بیمارستان بین المللی تبریز در حال خدمت است توان و زمان کافی جهت انجام وظایف این اداره کل را دارا می باشد؟ آیا بهتر نیست شهردار محترم در انتصابات از افرادی استفاده نماید که در کنار تخصص و توانایی های لازم جهت مدیریت، چند شغله نبوده و به نحو احسن بر اجرای مسئولیت خود متمرکز شوند؟ حداقل مزیت این امر این می باشد که دیگر چنین انتصاباتی به عنوان فامیل بازی و تاثیر روابط فامیلی در چینش مدیران شهرداری تلقی نمی شود.

مطالب مرتبط:

جوابیه علیرضا رحیمی: طبابت شغل اول و آخرم می باشد / تبریز پیشتاز در عرصه سلامت شهری است
گزارشی از تمام حاشیه های یک انتصاب/ شهرداری شفاف سازی کند

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *