چهارشنبه / ۱۸ شهریور / ۱۴۰۵ Wednesday / 9 September / 2026
×

محمداسماعیل سعیدی گفت: هنوز تغییراتی از نظر پیشرفت فیزیکی در دریاچه ارومیه مشاهده نکرده ایم با این حال آقای نوبخت هر روز بودجه ای اختصاص می دهد و مشخص نیست این اعتبار در کجا هزینه می شود.

  • مرداد 2, 1394
  • به گزارش تبریز بیدار به نقل از آناج، محمداسماعیل سعیدی در واکنش به خبر تخصیص بودجه جدید برای احیای دریاچه ارومیه گفت: هنوز تغییراتی از نظر پیشرفت فیزیکی در دریاچه ارومیه مشاهده نکرده ایم با این حال آقای نوبخت هر روز بودجه ای اختصاص می دهد و مشخص نیست این اعتبار در کجا هزینه می شود، وی باید نسبت به این بودجه شفاف سازی کند، بنده نیز به عنوان نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی از این بودجه اطلاعی ندارم .


    البته سوال اساسی  اینجاست که با روی کار آمدن دولت یازدهم 24 درصد از آّب این دریاچه موجود بوده که با تشکیل ستاد احیا و اختصاص اعتبار 800 میلیارد تومانی ، در حال حاضر فقط 3 درصد از آّب آن باقی مانده است، در حالی که دولت مدعی است با این اقدامات و بودجه ها توانسته حداقل روند خشک شدن آن را متوقف کند.


    اما جالب تر اینکه محمد باقر نوبخت سخنگوی دولت نیز با اعلام خبری از تخصیص اعتباری بالغ بر 1100 میلیارد برای احیای دریاچه ارومیه خبر داد که هنوز عملکرد ستاد احیاد در رابطه با 800 میلیارد اولیه در هاله ای از ابهام قرار دارد.


    نوشته های مشابه
    تقویت پیوند دانشگاه و صنایع دفاعی، اولویت اصلی ماست
    رئیس دانشگاه تبریز در اجلاسیه سالانه مجمع بسیج آذربایجان شرقی؛

    تقویت پیوند دانشگاه و صنایع دفاعی، اولویت اصلی ماست

    ضرورت بازنگری در سیاست‌های علمی و فناوری
    عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی در اجلاسیه سالانه مجمع بسیج آذربایجان شرقی مطرح کرد؛

    ضرورت بازنگری در سیاست‌های علمی و فناوری

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *