به گزارش تبریز بیدار به نقل از شهرداری منطقه ۷، حسن گنجی، شهردار منطقه ۷، با اعلام خبر فوق افزود: جاده آذرشهر به تبریز علی الخصوص در قسمت ورودی شهر تبریز از میدان حسین خان باغبان به سمت اتوبان شهید کسایی یکی از مهمترین راهای مواصلاتی کشور است و بدلیل واقع شدن چندین شهرک بزرگ صنعتی در این مسیر و همچنین دروازه غرب کشور با همسایه های شمالی و شمالغرب است. بنابراین تردد بیش از حد وسایل نقلیه سبک و سنگین در این مسیر و عمر بلند مدت آسفالت باعث از بین رفتن آسفالت و ترافیک در مسیر شده است.
شهردار منطقه ۷ تبریز در ادامه اعلام نمود: شهرداری تبریز در جهت خدمات رسانی به مردم عزیز اقدام به زیر سازی و آسفالت ریزی مسیرمذکور نموده که عملیات عمرانی آن از 14/04/94 شروع شده و زمان پیش بینی شده برای اصلاح این مسیر حدودا دوماه می باشد.
قابل ذکر است برای آسفالت مسیر و اصلاح زیر سازی آن یکی از پیشرفته ترین روشهای روز دنیا ( آسدال ) استفاده می شود که در این روش علاوه بر تراش آسفالت قبلی حدود 40 سانتی متر از زیر سازی تراشیده شده و با آندر بورد و سیمان زیر سازی اصلاح و کمپکت خواهد شد سپس بعد از پلت تیت به ضخامت ۱۰ cm آسفالت بیندر و ۵ cm آسفالت توپکا انجام خواهد شد . هزینه پیش بینی شده برای این مسیر حدودا یکصد میلیارد ریال می باشد .