عضو شورای اسلامی شهر تبریز:

متاسفانه تبریز در توسعه و پیشرفت از قافله عقب افتاده است

عضو شورای اسلامی شهر تبریز با تاکید بر ضرورت توجه به توسعه و آبادانی شهر تبریز گفت: شهرهای همتراز ما در کشور و دنیا با سرعت زیادی در حال توسعه و پیشرفت هستند و متاسفانه ما از این قافله عقب افتاده‌ایم.

به گزارش تبریز بیدار به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز، جعفر مدبر در مراسم بهره‌برداری از ۱۵۷ دستگاه خودرو سبک و سنگین و خدمات مکانیزه شهرداری تبریز اظهار داشت: به عینه شاهد هستیم که مدیران شهرداری دلسوزانه به فکر توسعه تبریز هستند و برای رسیدن به توسعه به صورت شبانه‌روزی تلاش می‌کنند.

عضو شورای اسلامی شهر تبریز گفت: امیدواریم اعضای شورا و شهردار تبریز در این شهر تاریخ‌ساز با همدلی، وفاق و برنامه‌ریزی شبانه‌روزی تلاش کنند تا تبریز از کاروان توسعه و رشد عقب نماند.

دکتر مدبر افزود: انصافا مجموعه شهرداری تبریز در این شهر فعالیت خوبی انجام می‌دهند، از این رو ایراد گرفتن و اشکال تراشی‌های بی‌‌مورد و روزانه مانع توسعه و کار و فعالیت مدیران در این شهر می‌شود.

وی افزود: باید کمک حال مدیریت شهر باشیم و اینگونه نباشد که هر کجا می‌نشینیم زحمت کشان و تلاشگران شهر را تخریب کنیم.

مدبر در عین حال گفت: اگر انتقاد و نظری هم داریم و مشکلی وجود دارد از راه اصولی آن وارد شویم و با انتقاد سازنده مسئله را حل کنیم.

وی در ادامه سخنانش با تاکید بر ضرورت توجه به توسعه و آبادانی شهر تبریز گفت: شهرهای همتراز ما در کشور و دنیا با سرعت زیادی در حال توسعه و پیشرفت هستند و متاسفانه ما از این قافله عقب افتاده‌ایم که برای جبران این عقب ماندگی‌ها باید برادرانه و مجدانه تلاش کنیم.

دکتر جعفر مدبر در پایان سخنانش با تاکید بر ضرورت مکانیزه نمودن خدمات تنظیف در شهر تبریز گفت: تنظیف مکانیزه شهر موردی بوده است که از دوره‌های گذشته بر روی آن حساسیت وجود داشت اما اقدام قابل توجهی در طول سالیان گذشته صورت نگرفته بود امیدواریم در طول دوره شورای چهارم این مهم محقق شود.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *