به گزارش تبریز بیدار به نقل از ایرنا، مرتضی موسویان روز چهارشنبه دراولین جشنواره ملی هنرهای دیجیتال و همراه در دانشگاه هنر اسلامی تبریز،اظهار کرد : ضریب نفوذ اینترنت در ایران بالاتر از متوسط جهانی است که بر اساس پژوهش های انجام شده در سال ۱۴۰۴ این تعداد به ۷۶ درصد و ۶۰ میلیون کاربر افزایش می یابد .
وی افزود : اینترنت قابل دسترس مردم در ایران با پهنای باند ۲۱.۵ مگابایت بوده و متوسط زمان توقف و استفاده از اینترنت ۱۶ ساعت در ماه است .
موسویان تعداد کاربران اینترنت را در جهان سه میلیارد کاربر اعلام کرد و گفت : متوسط ضریب نفوذ جهانی اینترنت ۴۸ درصد است .
وی با تبیین سناریوهای آینده کاربرد اینترنت برای سال ۱۴۰۴ ،گفت : بر اساس تحقیقات و پژوهش های انجام شده سناریوهای آینده شامل سناریوی ممکن،سناریوی آینده باورکردنی،آینده محتمل و در نهایت سناریوی آینده مطلوب را شکل می دهد که با توجه به سناریوی مطلوب، تعداد کابران اینترنت در ایران به ۶۰ میلیون نفر در کشور می رسد و متوسط توقف ماهانه افراد در شبکه های مجازی و اینترنت هم ۱۲۰ ساعت است.
وی افزود : در افق محتمل آینده برای سال ۲۰۳۰ میلادی اتصال کامل انسان در فضای مجازی و شبیه سازی تمام حواس انسان به ۱۰۰ درصد خواهد رسید و در حال حاضر نیز اتصال دیداری انسان با فضای مجازی به ۸۰ درصد، شنیداری ۹۰ درصد،بویایی ۱۴ درصد،چشایی ۲۲ درصد و لامسه به هفت درصد با واسطه رسیده است .
موسویان همچنین تاکید کرد : کشوری که بتواند داده های بزرگ را مدیریت کند درصدر کشورهای دیگر قرار می گیرد و دارای قدرت خواهد بود .
معاون آموزشی ،پژوهشی و فناوری دانشگاه هنر اسلامی تبریز نیز در این مراسم گفت : محیط مجازی در واقع فضای دوم زندگی انسان شده و محیط زندگی و کار را تحت سیطره خود درآورده است .
پیربابایی اظهار کرد : دنیای مجازی در حقیقت دنیای رسانه است و کارکرد رسانه در آن توسعه یافته و نیازهای جدیدی را به وجود آورده است .