دستگیری سارق قمه بدست توسط عوامل کلانتری ۱۹ تبریز
تداوم گرمای هوا در آذربایجانشرقی تا دوشنبه
فراخوان هفتمین جشنواره سراسری تئاترخیابانی و فضای باز ” تبریزیم “
در باب مداحی و مداح منتقد؛ این روش رفتار با منتقد درست نیست!
ربیعی رفت، نکونام سرمربی جدید تراکتور
آیا پیگیریهای استاندار برای اقشار محروم جامعه به اندازه سرمایهداران است؟
روز تبریز، مصوبه یا نمایش؟!
روایت بیزیم محله از قیخ متیر / قانلیگول؛ گرهی که باز نمیشودمحمدرضا پورابراهیمی داورانی تصریح کرد: اگر در کمیسیون برجام بر اساس آیین نامه داخلی مجلس گزارش تهیه شده است، دیگر اعتراضاتی از این دست قابل قبول نبوده و از نظر اخلاقی وجاهت نداشته و رویکرد آن قانونی نیست.
به گزارش تبریز بیدار، محمدرضا پورابراهیمی داورانی، نائب رئیس کمیسیون تدوین آییننامه داخلی مجلس در گفت و گو با دانا در خصوص اعتراض 5 نماینده مخالف با گزارش کمیسیون برجام و بیانیه آنها اظهار داشت: کمیسیون برجام بر اساس رأی نمایندگان و آئین نامه داخلی مجلس تشکیل شده و کار خود را شروع کرد.
وی در ادامه با اشاره به این موضوع که کمیسیون برجام کار خود را به خوبی انجام داد گفت: گزارشی که از سوی کمیسیون برجام ارائه شد از حق نگذریم بسیار کارشناسی و دقیق بود و زمان زیادی برای تهیه آن وقت صرف شده بود.
نائب رئیس کمیسیون تدوین آییننامه داخلی مجلس با بیان این موضوع که در هر کمیسیون، نظرات موافق و مخالفی وجود دارد یادآور شد: موضعگیری نمایندگانی که بیانیه دادند از جهت نارضایتی آنها از گزارش بود، اما نباید بعد از ارائه گزارش این موضع گیری علنی می شد، چرا که وحدت و همدلی در مجلس را خدشه دار می کرد.
عضو کمیسیون اقتصادی با اشاره به این که این بیانیه خوشایند نبوده اذعان داشت: هر گونه اقدامی که شکاف میان نمایندگان را بیشتر کند مورد نکوهش است و متناسب با آیین نامه های مجلس نیست.
پور ابراهیمی همچنین گفت: اگر قرار باشد هر کجا که اکثریت نظر خود را اعلام کردند، اقلیت نیز در کنار آن یک بیانیه بدهند، این موضوع با فلسفه دموکراسی و نگاه مبتنی بر آرای حداکثری قابل قبول نیست.
وی با بیان این نکته که ایجاد اختلاف به ویژه در مسائل هستهای مورد حمایت نمایندگان نیست گفت: این حاشیه ها باعث می شود که ما نتوانیم مواجهه اقتداری خود را در رویارویی با دشمنان هسته ای کشور داشته باشیم.
این نماینده مجلس تصریح کرد: اگر در کمیسیون برجام بر اساس آیین نامه داخلی مجلس گزارش تهیه شده است، دیگر اعتراضاتی از این دست قابل قبول نبوده و از نظر اخلاقی وجاهت نداشته و رویکرد آن قانونی نیست.
پور ابراهیمی با انتقاد از این روند بیان داشت: اعتراض نسبت به گزارش نهایی از سوی این نمایندگان و بیانیه آنها نوعی بدعت به شمار می رود.
دیدگاهتان را بنویسید