ایران از منافع خود در تنگه هرمز کوتاه نمیآید
دستگیری سارق قمه بدست توسط عوامل کلانتری ۱۹ تبریز
تداوم گرمای هوا در آذربایجانشرقی تا دوشنبه
فراخوان هفتمین جشنواره سراسری تئاترخیابانی و فضای باز ” تبریزیم “
ترویج نماز در گرو همافزایی خانواده، مدرسه و رسانه
پله برقی و آسانسورها در پیچ ایمنی / وقتِ استاندارد شدن
خاموشی دوبله در یک روز! / سورپرایز جدید؛ برق شبانه هم پرید!
حرمت امام رضا(ع) خط قرمز ماست
شاکيان اين سارق به پليس آگاهی آذربايجان شرقی مراجعه کنند
موسسه خیریه حمایت از مستمندان تبریز؛ از حمایت معیشتی نیازمندان تا مبارزه با تکدیگری حرفهای
ماجرای پیامک تامین سوخت دوم چیست؟
جلسه شورای شهر تبریز لغو شدمحمدرضا گلزار بازیگر ایرانی فردا به شهر کلن آلمان میرود تا عوامل سریال «شهرزاد» را روی فرش قرمز همراهی کند.
به گزارش تبریز بیداربه نقل از خبر آنلاین،سریال «شهرزاد» به کارگردانی حسن فتحی، تخستین سریال ایرانی است که برای پخش در سایر کشورها برنامهریزی کرده است.
قرار است فرش قرمز این فیلم بعدازظهر فردا شنبه 18 مهر در کلن المان برگزار شد و بانی این مراسم شرکت امکی هست.
علاوه بر محمدرضا گلزار این مراسم مهمانان دیگری هم دارد؛ مسعود رايگان و رويا تيموريان زوج بازیگر ايراني که در سوئد هستند، فردا به آلمان مي روند تا عوامل سریال شهرزاد را روی فرش قرمز آلمانی ها همراهی کنند.
پخش این سریال در ایران و آلمان از 20 مهر آغاز میشود. علی نصیریان،محمود پاک نیت، شهاب حسینی، مهدی سلطانی، ترانه علیدوستی، پریناز ایزدیار، فریبا متخصص، حمیدرضا آذرنگ و مصطفی زمانی بازیگران این سریال هستند.
دیدگاهتان را بنویسید