تقویت پیوند دانشگاه و صنایع دفاعی، اولویت اصلی ماست
دشمن به دنبال ایجاد بحران داخلی است
ضرورت بازنگری در سیاستهای علمی و فناوری
جنگ امروز، جنگ روایتها و ارادههاست
روحیه بسیجی، پشتوانه علم و پژوهش
هشدار مقام قضایی درباره کلاهبرداری با وعده فروش صندلی دانشگاه
یک جمله برای دلشوره کافی بود؛ «در دسترس نیست» / شامِ بی محمد
آزمون هماهنگی در گلزار شهدای تبریز / پایان پروژه و آغاز نظارت؟داعش در پیامی صوتی از کشته شدن جانشین ابوبکر البغدادی و مرد شماره ۲ این گروه تروریستی تکفیری خبر داد.
به گزارش تبریز بیدار، فارس به نقل از العربیه نوشت، «أبو محمد العدنانی» سخنگوی گروه تروریستی تکفیری داعش سه شنبه شب در پیامی صوتی اعلام کرد که «فاضل الحیالی» معروف به «ابومسلم الترکمانی» مرد شماره دو داعش کشته شد.
پایگاه خبری الیوم السابع گزارش داد که سخنگوی داعش در پیام صوتی خود وعده داد که روسیه در مبارزه با داعش در سوریه شکست میخورد.
اسکای نیوز گزارش داد به نقل از العدنانی افزود: آمریکا از کشته شدن الترکمانی خوشحال شد و تصور می کند که این پیروزی بزرگی برای آن محسوب می شود.
واشنگتن ۲۲ آگوست گذشته اعلام کرده بود که ابو مسلم الترکمانی مرد شماره دو داعش که به ابو معتز القرشی هم معروف است، در یک حمله هوایی در نزدیکی موصل کشته شد.
«فاضل احمد الحیالی» مشهور به ابو مسلم الترکمانی هرچند مرد شماره 2 داعش بود، اما گفته می شود عملا نقشی مهمتر از ابوبکر البغدادی در تدارکات نظامی و فرماندهی عملیاتی این گروه بر عهده داشت.
وی اهل تلعفر موصل بود که در سالهای پایانی حکومت صدام، سرهنگ دوم و از نیروهای زبده ارتش عراق بود. الترکمانی مثل بسیاری از دیگر کسانی که بعدها هسته اولیه رهبری داعش را تشکیل دادند٬ مدتها در زندان بوکا زندانی بوده است و در دوران نخستوزیری نوری المالکی آزاد شد.
گفته می شود که الترکمانی یکی از هماهنگکنندههای حمل و نقل اسلحه٬ مواد منفجره٬ خودروهای زرهی و نیرو میان عراق و سوریه بوده و در برنامهریزی برای اشغال موصل ایفای نقش کرده است.
دیدگاهتان را بنویسید