نماینده مردم بناب در مجلس:

حتی با اجرای کامل توافق هسته‌ای و رفع همه تحریم‌ها مشکلات اقتصادی کشور حل نخواهد شد

باقری بنابی گفت: حتی با اجرای کامل توافق هسته‌ای و رفع همه تحریم‌ها مشکلات اقتصادی کشور حل نخواهد شد. چرا که مشکل اساسی کشور ساختار اقتصادی و سیاسی کشور است که موجب فساد و ناکارآمدی اجزای نظام شده است. اگر می‌خواهیم شاهد توسعه اقتصادی، سیاسی و فرهنگی باشیم چاره‌ای جز اصلاح ساختارها نداریم لذا لازم است تدبیری در این خصوص اندیشیده شود.

به گزارش تبریز بیدار به نقل از خانه ملت، حجت‌الاسلام محمد باقری بنابی در نطق میان دستور خود در جلسه علنی امروز مجلس ۲۲ مهر ۹۴ گفت: دولت عربستان سعودی مقصر اصلی در فاجعه منا و دولت جمهوری اسلامی ایران ملزم به پیگیری به شکایت از دولت سعودی است. و تا احقاق کامل حقوق شهدا نباید گریبان آل سعود را رها کند.

وی افزود: حادثه منا علی الظاهر عمدی نبود ولی باید توجه داشته باشیم که این فاجعه برای جهان اسلام هزینه سنگینی را در پی داشت. به گونه‌ای که دولت‌های لائیک بهانه خوبی به دست آوردند تا شعائر دین ما را به تمسخر گیرند.

نماینده مردم بناب در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: آل سعود امروز به عنوان بازوی عملیاتی رژیم نامشروع صهیونیستی در منطقه ایفای نقش می‌کند و در عراق و سوریه و یمن به جای رژیم صهیونیستی مسلمانان را به شهادت می‌رساند.

باقری خاطرنشان کرد: گروه تروریستی داعش نیازی به تاسیس دولت در کشوری ندارد چرا همین آل سعود که در واقع آل یهود است حامی داعش است و داعش و گروه‌های تکفیری از دولت سعودی ارتزاق می‌کنند و ملت سلمان همان پادشاه داعش است.

وی با اشاره به مسائل هسته‌ای کشور افزود: مسائل هسته‌ای با تدبیر مقام معظم رهبری و سخت کوشی تیم مذاکره کننده امین، شجاع و متدین به سرانجام رسید و امیدواریم با ادامه تلاش مسئولین نظام آثار مثبت آن در جامعه در تمامی ابعاد ظاهر شود و آثار منفی آن بخصوص احتمال نفوذ آمریکای جنایتکار رصد شود و در مقابل هرگونه نفوذ مقاومت به عمل آید.

عضو فراکسیون روحانیت مجلس اظهار داشت: باید توجه داشت افرادی که از تریبون‌های رسمی کشور مخالفان عملکرد کمیسیون برجام را ضد نظر ولی فقیه قلمداد می‌کنند افرادی بی بصیرت هستند که نظام مترقی ولایت فقیه را در چارچوب منافع شخصی و حزبی بود تفسیر می‌کنند و این گونه اظهارنظرها برخلاف منویات مقام معظم رهبری است و لازم است از تریبون‌های رسمی کشور بخصوص از تریبون‌های نماز جمعه از این گونه نظرات افراطی و کوته فکرانه دوری کنیم تا به جذب حداکثری و دفع حداقلی جامع عمل بپوشانیم. به نظر می‌رسد یکی از عوامل کم رونقی نماز جمعه ها به ویژه در کلان شهرها همین نظرات افراطی است.

باقری خاطرنشان کرد: به نظر می‌رسد مخالفین برجام حقوق بگیران سیاسی هستند که در ۸ سال دولت قبل در مذاکرات عملا توفیقی پیدا نکردند و کشور را تا لبه جنگ سوق دادند و امروز هم در مجلس شورای اسلامی دنبال جمع آوری امضا برای مخالفت با طرح برجام هستند که به نظر می‌رسد باید در روش خود تجدیدنظر کنند.

وی افزود: حتی با اجرای کامل توافق هسته‌ای و رفع همه تحریم‌ها مشکلات اقتصادی کشور حل نخواهد شد. چرا که مشکل اساسی کشور ساختار اقتصادی و سیاسی کشور است که موجب فساد و ناکارآمدی اجزای نظام شده است. اگر می‌خواهیم شاهد توسعه اقتصادی، سیاسی و فرهنگی باشیم چاره‌ای جز اصلاح ساختارها نداریم لذا لازم است تدبیری در این خصوص اندیشیده شود.

این نماینده مردم بناب در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: با توجه به برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری در هفتم اسفند از اعضای شورای نگهبان و از اعضای هیات دولت خواستاریم از هرگونه اظهار نظر در خصوص جریان‌های سیاسی پرهیز کنند چرا که معتقدیم شورای نگهبان چشم بینای نظام انقلاب اسلامی است و دولت هم مجری انتخابات است و هرگونه اظهارنظر موجب خدشه در انتخابات خواهد شد.

باقری خاطرنشان کرد: افراطی‌های هر دو جناح که دو لبه یک قیچی هستند با تمام قدرت به دنبال نفوذ در مجلس هستند که لازم است شورای نگهبان نگاهی یکسان به هر دو جریان داشته باشد و افرادی را که حتی بوی افراطی دارند از صحنه رقابت حذف کنند.


وی افزود نکته‌ای دیگر در خصوص انتخابات خرید و فروش آرا به ویژه در دوره‌های اخیر است که یکی از چالش‌های مهم بوده که لازم است دستگاه‌های نظارتی به صورت جدی با این معضل برخورد کنند.

عضو فراکسیون روحانیت مجلس اظهار داشت: در خصوص نحوه گزینش برای شرکت در انتخابات مجلس خبرگان رهبری باید یادآور شویم سازمانی که توسط شورای نگهبان برگزار می‌شود دارای اشکالاتی است لازم است تدبیر دیگری اندیشیده شود.

باقری خاطرنشان کرد: مردم کلانشهرها اکثرا در انتخابات شرکتی کمرنگ دارند و در عمل نمایندگانی که به مجلس ورود پیدا می‌کنند با ۵ یا ۱۰ درصد آرا انتخاب می‌شوند و پشتوانه قوی مردمی ندارند و در مجلس نیز غالبا به دنبال مسائل سیاسی و حاشیه‌ای هستند. لذا لازم است تا تدبیری اندیشیده شود که مردم در انتخابات شرکت پر شور داشته و نمایندگان واقعی خود را به مجلس بفرستند و لازمه این امر این است که افراد مستقل و آزاده رد صلاحیت نشوند تا مشارکت مردم در انتخابات در سطح بالایی باشد.

وی در پایان با اشاره به مشکلات حوزه های انتخابیه در بخش‌های مختلف از مسئولان خواستار رسیدگی به این مشکلات و حل آن ها شد.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.