امیریان تشریح کرد؛

روایت مهمان خندوانه از لشکر عاشورا

امیریان با بیان اینکه در زمان جنگ هر کجا که کار گره می‌خورد از رزمندگان لشکر عاشورا مدد می‌گرفتند، افزود: این لشکر کورگره‌های زیادی را با حضور مردانت سلحشور و جنگنده و البته شوخ طبع باز کرده بود.

به گزارش تبریز بیدار، داود امیریان، داستان‌نویس و روزنامه‌نگار کرمانی با حضور در دفتر فرهنگ و مطالعات پایداری حوزه هنری استان آذربایجان شرقی در خصوص نقش آذربایجان در دفاع‌مقدس و ادبیات گفت: بنا به فرمایش مقام معظم رهبری«آذربایجان سر ایران است» و تبریز قلب آذربایجان پس هیچ‌وقت نمی¬شود منکر نقش لشکر عاشورای تبریز در دفاع مقدس شد.

امیریان با بیان اینکه در زمان جنگ هر کجا که کار گره می‌خورد از رزمندگان لشکر عاشورا مدد می‌گرفتند، افزود: این لشکر کورگره‌های زیادی را با حضور مردانت سلحشور و جنگنده و البته شوخ طبع باز کرده بود. 

وی در ادامه در خصوص مهم‌ترین آسیبی که ادبیات دفاع‌مقدس ما را تهدید می‌کند، گفت: تحریف اولین و مهم‌ترین آسیبی است که ادبیات دفاع‌مقدس را تهدید می‌کند. عامل مهم دیگر این‌که بعضی از رزمدگان فکر می‌کنند اگر خاطرات خود را بیان کنند، ریا می‌شود. این نیز تفکر غلطی است که سبب خواهد شد بسیاری از واقعیات بیان نشود و بعد از مدت‌زمانی با فوت همان فرد دست‌مان از این خاطرات کوتاه گردد. 

امیریان اضافه نمود: وقتی فرد صادقی نیاید و احادیث پیامبر را بیان نکند، فردی چون ابوحریبه وارد عمل شده، احادیث جعلی را رواج می‌دهند که اصلاً در شان پیامبر نمی‌باشد. در زمان حاضر نیز وقتی رزمندگان اتفاقات هشت سال را روایت نکند، دیگران واقعیات را تحریف خواهند نمود.

این نویسنده کرمانی با بیان اینکه حوزه هنری از سردمداران ادبیات دفاع‌مقدس است، خاطر نشان کرد: دفتر ادبیات مقاومت حوزه هنری با یک میز و صندلی کارش را در اتاقی کوچک شروع کرد. مسئول‌اش نیز آقای سرهنگی بود که اتاقش درست بغل اتاق آقای آوینی (شهید) بود. 

وی در خصوص اعتماد به نسل جوان گفت: من خودم وقتی وارد عرصه نویسندگی شدم، بیست سال داشتم. آقای سرهنگی به من اعتماد کرد و من توانستم آثارم را به چاپ برسانم. من اولین مجوعه داستانم را در ۲۰ سالگی به چاپ رساندم. الان هم باید چنین اتفاقی بیفتد. باید به جوان¬ها اعتماد کنیم چرا که قرار نیست کار را من به تنهایی انجام دهم. از من بهتران نیز هستند که می‌توانند آثار ماندگاری تولید کنند.

گفتنی است، داود امیریان متولد سال ۱۳۴۹ می‌باشد که در ۱۶ سالگی راهی جبهه شد و در عملیات‌های مختلفی همچون کربلای ۵، بیت‌المقدس ۴ و مرصاد شرکت کرد.

وی همچنین نویسنده آثاری چون “پسران نیمه شب”، “جام جهانی در جوادیه”، بازنویسی فیلمنامه “مرد خوشبخت”، “دوستان خداحافظى نمى‌کنند”، “تولد یک پروانه”، زندگینامه داستانی شهید صیاد شیرازی در “آخرین گلوله صیاد”، زندگینامه داستانی شهید مریم فرهانیان در “داستان مریم”، “خداحافظ  کرخه”، “آخرین سوار سرنوشت”، “مترسک مزرعه آتشین”، “بهشت برای تو”، “یک آسمان منور”، “تندرهای ابابیل”، “آخرین سوار سرنوشت”، رمان “مرد بهاری”، “لحظه جدایی من”، “سلحشوران امیرخیز”، “دو سلحشور و نصفی”، “هویزه”، مجموعه پنج جلدی “ترکش های ولگرد” و .. می باشد.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.