کمال قلیچدار اوغلو:

چرا کشتن مسلمانان جزو سیاست خارجی دولت ترکیه شده است

سیاست های ترکیه در قبال سوریه و سیاست های خاورمیانه ای ترکیه اشتباه است. چرا کشتن مسلمان به دست مسلمان، سیاست جمهوری ترکیه شده است؟

به گزارش تبریز بیدار به نقل از خبرگزاری جهان، کمال قلیچدار اوغلو، رهبر حزب جمهوری خواه خلق ترکیه در اظهاراتی عنوان کرد: در ترکیه مشکل امنیتی وجود دارد. در جیلوه جوز، ریحانلی، دیاربکر، سوروچ و آنکارا بمبگذاری صورت گرفت. تمام این ها پرده از یک واقعیت برداشته است؛ کسانی این بمب گذاری را ترتیب می دهند که در ترکیه به عنوان عامل انتحاری شناسایی شده و تحت تعقیب پلیس ترکیه قرار دارند. افرادی که در این لیست قرار گرفته اند به پایتخت ترکیه می رسند، به مرکز این شهر می آیند و در فاصله ۵۰۰ متری از ساختمان رئیس پلیس آنکارا دست به اقدام تروریستی می زنند. مسئول این اقدام کیست، بار دیگر عنوان می کنم، وزیر کشور و وزیر دادگستری باید برکنار شوند. ما دنبال مسئول این بمبگذاری هستیم مسئول این بمبگذاری کسانی هستند که حاکمیت را در دست دارند.

وی در ادامه اظهارات خود تاکید کرد: حکومت در ترکیهاخلاق اجتماعی را زیر پا گذاشته و از اندیشه ای نشات گرفته است که در آن قبول مسئولیت وجود ندارد. برای استعفا دادن چه تعداد انسان دیگر باید کشته شوند؟ من باید این سوال را بپرسم ۹۷ کشته کافی است؟ ۹۷ انسان کشته شده اند. کی استعفا خواهید کرد؟ تمام اعضای حکومت ترکیه متفق القول معتقد هستند ضعف امنیتی وجود ندارد. اگر ضعف امنیتی وجود ندارد ۹۷ انسان به خاطر چه کشته شده اند؟

قلیچدار اوغلو با انتقاد از سیاست خارجی ترکیه تصریح کرد: در ۲۴ آگوست ۲۰۱۲ به نخست وزیر وقت ترکیه یک نامه نوشته بودم. در آن نامه عنوان کردم که سیاست های ترکیه در قبال سوریه و سیاست های خاورمیانه ای ترکیه اشتباه است. در آن جا هشدار داده بودم که ترکیه در حال کشانده شدن به باتلاق خاورمیانه است. سیاست خارجی ترکیه در قبال خاورمیانه باید ۱۸۰ درجه تغییر پیدا کند. چرا به سوریه سلاح می فرستید؟ چرا کشتن مسلمان به دست مسلمان، سیاست جمهوری ترکیه شده است؟ تاوان سیاست های اشتباه ترکیه در قبال سوریه را امروزه خود ترکیه پرداخت می کند.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *