دستگیری سارق قمه بدست توسط عوامل کلانتری ۱۹ تبریز
تداوم گرمای هوا در آذربایجانشرقی تا دوشنبه
فراخوان هفتمین جشنواره سراسری تئاترخیابانی و فضای باز ” تبریزیم “
در باب مداحی و مداح منتقد؛ این روش رفتار با منتقد درست نیست!
ربیعی رفت، نکونام سرمربی جدید تراکتور
آیا پیگیریهای استاندار برای اقشار محروم جامعه به اندازه سرمایهداران است؟
روز تبریز، مصوبه یا نمایش؟!
روایت بیزیم محله از قیخ متیر / قانلیگول؛ گرهی که باز نمیشودعضو کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه آمار بانک مرکزی قابل استناد نیست،مگر با تایید مرکز آمار ایران، گفت: آمار ارائه شده،اشتباه و یا برای توضیح اقدامات دولت باشد؛ آثار تخریبی در برنامه ریزی خواهد داشت.
به گزارش تبریز بیدار، محمدعلی مددی درگفت وگو با خبرنگارخبرگزاری خانه ملت،با توجه به نقش آمار دربرنامه ریزی کشور، گفت: اگر آمار به صورت دقیق،علمی، به روز ارائه شود،در برنامه ریزی موثر است و در توسعه کشور نقش اساسی دارد.
نماینده مردم میانه درمجلس شورای اسلامی با بیان اینکه آمار زیربنای توسعه است،اظهارداشت: اگر آمار ارائه شده،اشتباه و یا برای توضیح اقدامات دولت باشد؛ آثار تخریبی در برنامه ریزی خواهد داشت.
وی با بیان اینکه براساس قانون مرکز آمار ایران متولی رسمی ارائه آمار است، افزود: باید مرکز آمار ایران، آمار رسمی را ارائه و اعلام کند، نه بانک مرکزی؛ و تاکنون مرکز آمار نتوانست به وظیفه ذاتی خود عمل کند و این به برنامه ریزی و توسعه کشور آسیب وارد کرده است.
مددی با اشاره به اینکه براساس قانون معتقد به امار بانک مرکزی نیسیتیم، بیان کرد: آمارهای ارائه شده از سوی بانک مرکزی زمانی مورد قبول است، که مرکز آمار ایران، آن را تایید کند که در غیر این صورت مورد استناد نیست.
این نماینده خانه ملت تاکید کرد: دربرنامه توسعه پنجم مرکز آمار ایران متولی ارائه آمار است و به وظیفه خود عمل نکرده است و باید اقداماتی انجام شود که مرکز آمارایران آمار رسمی را اعلام کند که برنامه ریزی درستی درراستای پرکردن خلعها و حل مشکلات جامعه برنامه ریزی شود.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اختلاف عددی در آمار ارائه شده مرکز آمار ایران و بانک مرکزی، گفت: آما مرکز آمار ایران،مرکز رسمی اعلام آماراست و آمار این مرکز قابل استناد است.
دیدگاهتان را بنویسید