تقویت پیوند دانشگاه و صنایع دفاعی، اولویت اصلی ماست
دشمن به دنبال ایجاد بحران داخلی است
ضرورت بازنگری در سیاستهای علمی و فناوری
جنگ امروز، جنگ روایتها و ارادههاست
روحیه بسیجی، پشتوانه علم و پژوهش
هشدار مقام قضایی درباره کلاهبرداری با وعده فروش صندلی دانشگاه
یک جمله برای دلشوره کافی بود؛ «در دسترس نیست» / شامِ بی محمد
آزمون هماهنگی در گلزار شهدای تبریز / پایان پروژه و آغاز نظارت؟رئیس جمهوری ترکیه سه روز پس از پیروزی حزب «عدالت و توسعه» در انتخابات زودهنگام، اعلام کرد که پارلمان جدید باید تغییر قانون اساسی را در اولویت کاری خود قرار دهد.
به گزارش تبریز بیدار به نقل از رویترز، رجب طیب اردوغان امروز چهارشنبه در نخستین نطق مهم خود پس از برگزاری انتخابات سرنوشت ساز اول نوامبر اعلام کرد: پارلمان ترکیه باید مذاکره برای تغییر قانون اساسی را در اولویت نخست خود قرار دهد.
وی ادامه داد: «احمد داود اغلو» نخست وزیر با رهبران احزاب مخالف برای بازنویسی قانون اساسی مشورت خواهد کرد.
رئیس جمهوری ترکیه، با اشاره به احتمال به نتیجه نرسیدن مذاکرات برای تغییر قانون اساسی این کشور،گفت: اما اگر این مذاکرات راه به جایی نبرد، من از ایده به همه پرسی گذاشتن آن حمایت می کنم.
ابراهیم کالین سخنگوی اردوغان نیز، پیش از این، از احتمال برگزاری همه پرسی درباره افزایش حدود اختیارات اجرایی رئیس جمهور سخن گفته بود.
گفتنی است که، کسب اکثریت پارلمانی از سوی حزب «عدالت و توسعه» فرصت لازم را برای اردوغان فراهم آورده تا ایده تغییر نظام پارلمانی به ریاستی را با جدیت بیشتری دنبال کند.
دیدگاهتان را بنویسید