پزشکیان:

مردم کلانشرها مانند ماهی در آب آلوده شنا می کنند /آلودگی هوا به محیط زیست ربطی ندارد مشکل شهرسازی است

عضو کمیسیون بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: وقتی نوع شهرسازی، زیر ساخت‌ها، اتومبیل‌ها علمی و اصولی نباشد، مسلما با آلودگی هوا مواجه می‌شویم. ا

به گزارش تبریز بیدار، مسعود پزشکیان، نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی  در گفت‌وگو با «ابتکار» درباره نقش و اثرات آلودگی هوا در سلامت مردم تاکید کرد: متاسفانه حقیقت تلخی را باید قبول کنیم که ترافیک و آلودگی هوا آسیب‌های بسیار جدی در سلامت و بهداشت مردم به خصوص در کلان شهرها به وجود آورده است. او در این باره اضافه کرد: آلودگی هوا بر اعصاب، روان، هوش و تنفس مردم اثرات منفی بر جای گذاشته است و می‌توان گفت یکی از دلایل شیوع سونامی سرطان در کشور همین آلودگی هواست.


 وزیر بهداشت دولت اصلاحات تاکید کرد: مردم تهران و کلان شهرها مانند ماهی در آب آلوده شنا می‌کنند. او در پاسخ به این پرسش که چرا مجلس شورای اسلامی لایحه و قانونی برای مقابله با آلودگی هوا در دستور کار قرار نمی‌دهد، تصریح کرد: مجلس می‌تواند همان قانونی که در برنامه ششم توسعه قرار گرفته را مد نظر قرار دهد، اما اینکه این قانون برای مقابله با آلودگی هوا دچار نواقصی است یا خیر باید مورد بازنگری یا اصلاح قرار گیرد.


پزشکیان در ادامه به سازمان محیط زیست اشاره کرد و گفت: به هیچ عنوان آلودگی هوا به سازمان محیط زیست ربطی ندارد بلکه مشکل اصلی آلودگی هوای تهران و کلان شهرها به شهرسازی، زیر ساخت‌ها، جاده‌ها و برج‌هایی که به یکباره سبز می‌شوند مربوط است نه سازمان محیط زیست، مگر سازمان محیط زیست می‌تواند با برج سازی و نوع شهرسازی مقابله کند؟ بنابراین باید به سراغ شخص و اشخاصی که ادعای شهرداری و شهرسازی دارند، رفت و علت آلودگی هوا را جویا شد نه سازمان حفاظت از محیط زیست.


عضو کمیسیون بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: وقتی نوع شهرسازی، زیر ساخت‌ها، اتومبیل‌ها علمی و اصولی نباشد، مسلما با آلودگی هوا مواجه می‌شویم. این نماینده مجلس شورای اسلامی در ادامه افزود: متاسفانه سیستم حمل و نقل عمومی کشور دچار نواقصی بی‌شماری است. ملت ایران به خصوص مردم تهران و کلان شهرها باید چه کاری انجام می‌دادند که نکردند؟ جز اینکه از مترو، اتوبوس و دیگر وسایل حمل و نقل عمومی استفاده کردند، اما این وسایل از استانداردهای کافی برخوردار نبوده و نیست.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.