شتر سواری جریان خاص در قبول اصل ولایت فقیه ؛

“هر کس در مقابل ولی فقیه بایستد اعدام باید گردد”

حال با درک این روایت امام صادق (ع) می فهمیم که شهید مهدی باکری (ره) فرمانده لشکر عاشورا وقتی گفتند ” هر کس در مقابل ولی فقیه بایستد اعدام باید گردد ” یعنی چه !

سرویس سیاسی تبریز بیدار / مرتضی بزرگی

” انکار ولایت فقیه سبب خروج از دین نیست و شعار مرگ بر ضد ولایت فقیه که به یکی از تعقیبات نمازهای جمعه و جماعات و برخی محافل و مراسم رسمی و غیر رسمی تبدیل شده است، هیچ نسبتی با دین ندارد! “

این جمله آقای اعلمی را با این روایت پاسخ میدهم . 

 
امام صادق (ع) : ” مَن کانَ مِنکُم قَد رَوی حَدیثُنا وَ نَظَرَ فی حَلالِنا وَ حَرامِنا وَ عَرَفَ اَحکامِنا ، فَلیَرِضوا بِهِ حَکَماً ، فَاِنّی قَد جَعَلتُهُ عَلَیکُم حاکِماً. فَاِذا حَکَمَ بِحُکمِنا فَلَم یَقبلهُ مِنهُ ، فَاِنّما استَخَفَّ بِحُکمِ الله وَ عَلَینا رَدّ، وَالرادُّ عَلَینا اَلرّادُّ عَلَی اللهِ وَ هُوَ حَدُّ الشّرک بِالله “


” کسی که حدیث ما را روایت کند و در حلال و حرام ما مطالعه کرده و صاحبنظر شده باشد و احکام و قوانین ما را بشناسد ، بایستی او را به عنوان حاکم بپذیرید زیرا که من او را بر شما حاکم قرار دادم ، پس اگر بر این اساس ( حکم ما ) حکومت کرد و از او اطاعت نکردید ، حکم خدا را سبک شمرده اید و ما را نافرمانی کرده اید و کسی که نافرمانی ما را کند ، خدا را نافرمانی کرده است و این در حد شرک به خداست” .  

حال با درک این روایت امام صادق (ع) می فهمیم که شهید مهدی باکری (ره) فرمانده لشکر عاشورا وقتی گفتند ” هر کس در مقابل ولی فقیه بایستد اعدام باید گردد ” یعنی چه ! 

جناب اعلمی تفاسیر شخصی شما از ولایت فقیه با تحلیل شهید باکری مصداق ظلمت و نور است … کمی فهم دینی داشتن بهتر از سیاست بازی است . مخالفت با ولی فقیه چیزی غیر از مقابله و ضدیت با ولایت فقیه است . هر کسی میتواند مخالف ولی فقیه باشد و طبق فتوای مراجع و رهبر معظم انقلاب در حکم خروج از دین نیست ، ولی نکته ظریف اینجاست که اگر کسی اقدام به مقابله با ولی فقیه و ولایت او کند طبق روایت امام صادق (ع) مصداق نافرمانی از حکم امام معصوم و این در حد شرک به خداست.  

سلام بر سرباز ولایت آقا مهدی باکری ( ره ) که هنوز هم زنده تر از برخی هاست !

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *