پاسخ ایران دیگر مرز نمی شناسد
آمریکا جنگ وجودی علیه ملت ایران به راه انداخته است/ ملت ایران در برابر آمریکا یکپارچه ایستاد
قطعی تلفن ثابت در کوثر غربی/ پاسخ مخابرات؛ کابل نداریم!
پیشبینی تولید ۸ هزار و ۶۵۰ تن سیر در آذربایجانشرقی
دستگیری کلاهبردار ۱۲۰ میلیاردی در تبریز
تورم نقطهبهنقطه آذربایجانشرقی در مهرماه کاهشی شد
عزم میراثفرهنگی برای ثبتجهانی مسجد سنگی ترک و توسعه زیرساختهای گردشگری میانه
برگهایی از پرونده سنگین یک مبارز / آخرین نگرانی شهید قاضی: حاج شیخ علی سنه بیشی اولمادى؟ / خطبه ای برای رسوایی اسرائیل و امضایی علیه شاهشورا و دهیارهای روستا ها نباید از امکانات عمومی برای تلبیغ کاندیدای خاص در انتخابات آتی استفاده کنند.
به گزارش تبریز بیدار ، جلسه هئیت حل اختلاف و رسیدگی به شکایات شوراهای اسلامی تبریز هفتم دی ماه در محل فرمانداری تبریز به منظور رسیدگی به تخلفات تعدادی از اعضای شورا روستاهای بخش مرکزی تبریز تشکیل گردید.
در این جلسه ضمن رسیدگی به پرونده های مطرح و صدور آرای مقتضی مقررشد تا بخشداران تابعه شهرستان تبریز علاوه بر استمرار آموزشهای ارائه شده به شوراهای اسلامی روستاها ودهیاریها همچنان نظارت مستمر برعملکرد آنان معمول و با تخلفات انجامی برخورد نمایند.
فرماندار تبریزگفت: شوراها و دهیاریها از تبلیغات نامزدهای خاص در انتخابات آتی خود داری کنند و متناسب وظایف مطرح در قانون عمل نموده و از ورود به تبلیغات انتخاباتی بنام شورا و دهیاریها خود داری نموده و مراقبت نمایند تا از امکانات عمومی روستاها به نفع یا علیه کسی در انتخابات پیش رو استفاده نشود.
دیدگاهتان را بنویسید