دوشنبه / ۵ مرداد / ۱۴۰۵ Monday / 27 July / 2026
×

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات آذربایجان‌شرقی گفت: برای نخستین بار در کشور تلاش داریم یک چتر وای فای ( شبکه اینترنت بی‌سیم محلی) با توجه به معرفی شدن تبریز به عنوان شهر نمونه گردشگری جهان اسلام راه‌اندازی کنیم.

  • دی 19, 1394
  • به گزارش تبریز بیدار بهمن حسین‌زاده عصر امروز در دیدار با سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و بین‌الملل استانداری آذربایجان‌شرقی، با اشاره به معرفی شدن تبریز به عنوان شهر نمونه گردشگری جهان اسلام در سال 2018، اظهار داشت:  بر همین اساس باید بحث ارتباطات  نیز توسعه و گسترش یابد و با توجه به این مسئله تلاش داریم یک چتر وای فای ( شبکه  اینترنت بی‌سیم محلی) ایجاد کنیم.

    وی خاطرنشان کرد: این طرح برای اولین بار در ایران مطرح می‌شود و با توجه به اینکه تکنولوژی و مجوز این امر در استان وجود دارد تلاش داریم تا در استان راه‌اندازی کنیم.

    حسین‌زاده ادامه داد: بر همین اساس برای تسریع در اجرای این بحث این امر با حضور بخش خصوصی انجام خواهد شد و همچنین شهرداری تبریز نیز از تحقق این امر استقبال کرده است.

    مدیرعامل شرکت گسترش ارتباطات مبنا نیز در این نشست با بیان اینکه تبریز شهری با فرهنگ کاری و اقتصادی مناسب است، افزود: با توجه به وجود بخش اقتصادی خوب در تبریز پیچیدگی‌های فرهنگ اقتصادی وجود ندارد و بر همین اساس مناسب برای سرمایه‌گذاری است.

    محمد اسمی، ادامه داد: ما به عنوان بخش خصوصی برای توسعه سیستم ارتباطات در شهر تبریز آماده‌ایم تا همکاری لازم برای سرمایه‌گذاری و جذب سرمایه در بخش فناوری را انجام دهیم.

    منبع: فارس

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *