جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبین
نباید به اختلافات سیاسی و گسلهای قومی دامن زد
تهاجم دشمن آمریکایی به یک منطقه نظامی در تبریز
حاج عباس؛ پاسدار اقتدار ایران/ تولدی در معراج شهادت
فراخوان جذب 33 نیروی جدید در کمیته امداد آذربایجان شرقی
حمله تروریستی آمریکا به منطقه نظامی جنوب غرب تبریز / یک شهید و چند مجروح داوود اوغلو و مرکل در مورد اینکه سازمان تروریستی داعش تهدیدی برای تمامی بشریت است هم عقیده هستند.
به گزارش تبریزبیدار، داوود اوغلو و مرکل در مورد اینکه سازمان تروریستی داعش تهدیدی برای تمامی بشریت است هم عقیده هستند.
احمد داوود اوغلو نخست وزیر ترکیه اظهار داشت ترکیه و آلمان آماده مبارزه مشترک علیه داعش هستند.
داوود اوغلو در برلین با مرکل صدراعظم آلمان کنفرانس مطبوعاتی مشترک ترتیب داد.
نخست وزیر ترکیه با تاکید بر اینکه داعش تهدیدی علیه بشریت است افزود: “ترکیه و آلمان آماده مبارزه مشترک با داعش در عراق، سوریه، ترکیه، آلمان و هر جای دیگر است.”
داوود اوغلو اظهار داشت: “به مرکل یک تشکر مدیون هستیم. در حالی که در زمینه بحران پناهجویان سکوتی عمیق در دنیا و اروپا حاکم بود، مرکل سبب جلب دقت به این بحران جدی در اروپا شد. وی با سخنانی که ایراد کرد نشان داد که سیاست تنها مبارزه با برخی ریسک ها نیست، بلکه نشان دادن رفتاری انسانی در صورت لزوم و نگریستن به موضوع بشریت از این زاویه است.”
دیدگاهتان را بنویسید