مهران، جاده بیقراری برای مسیر اربعین
آچار فرانسه هسته ای
عزت ایران، میراث ماندگار شهدا / مهندس مکانیک که آگاهانه لباس سبز پاسداری به تن کرد
اعزام کاروان مردمی «از آذربایجان تا خلیج فارس؛ جان فدای ایران» از تبریز
جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبین
نباید به اختلافات سیاسی و گسلهای قومی دامن زدفیروز رضایی رئیس ستاد اصولگرایان استان در گفتگو با خبرنگار این پایگاه خبری و در خصوص عدم معرفی کاندیدا در حوزه مراغه و عجبشیر اظهار داشت: خوشبختانه در این حوزه انتخابیه رقابت اصلی بین آقایان دواتگری و حسین زاده می باشد که هر دو بزرگوار افرادی اصولگرا هستند.
به گزارش تبریزبیدار، فیروز رضایی رئیس ستاد اصولگرایان استان در گفتگو با خبرنگار این پایگاه خبری و در خصوص عدم معرفی کاندیدا در حوزه مراغه و عجبشیر اظهار داشت: خوشبختانه در این حوزه انتخابیه رقابت اصلی بین آقایان دواتگری و حسین زاده می باشد که هر دو بزرگوار افرادی اصولگرا هستند.
وی افزود: با توجه به رقابت این 2 کاندیدای ارزشی و اصولگرا ما در حوزه انتخابیه مراغه و عجب شیر از فرد خاصی حمایت نمی کنیم و طبیعی است که هر یک از این دو کاندیدا انتخاب شوند به عنوان یک اصولگرا به مجلس راه خواهند یافت.
دیدگاهتان را بنویسید