یکشنبه / ۱۱ مرداد / ۱۴۰۵ Sunday / 2 August / 2026
×
چرا سخن از برجام های چندگانه است؟

حمله همه جانبه ليبراليسم به پيكره انقلاب

اعمال فشارهاي اقتصادي خارجي بر مردم و نظام كه البته با چراغ سبز عناصر داخلي ليبرال مسلك از زمان دوران فتنه ٨٨ با هدف افزايش فشار براي تغيير نگرش ها و باورها و مطالبات مردمي ملي تشديد گرديد و به زعم طراحان پروسه مذكور بسترهاي لازم براي طرح شعارهايي در جهت انقلاب زدايي را مهيا كرده و آنان را به طمع انداخت.

  • فروردین 21, 1395
  • سرویس سیاسی تبریزبیدار؛ روح الله متفکر آزاد

    با انديشيدن در كلام حكيمانه امام خامنه اي در سال گذشته و ماه هاي اخير تعدد استفاده از مفاهيم مربوط به استكبارستيزي، انقلابي بودن، نفوذ و … بسيار جلب توجه مي كند. براستي وضعيت كشور در چه مقطعي است كه نگراني از انحراف بصورت جدي ترين يا يكي از جدي ترين دغدغه هاي رهبري نظام تلقي مي شود. بنظر مي رسد كه تهاجم همه جانبه آرام و بدون خون ريزي دشمن با توليد و پشتيباني جريان فكري ليبراليسم در قالب ليبرال هاي مسلمان براي استحاله دروني نظام بعد از نااميدي از فروپاشي سيستمي، خود را در وسط معركه اي مي بيند كه مي تواند بر گرده شعار بنشيند و با متهم كردن جريان أصيل ملي، بومي و مردمي اسلامي به شعارزدگي، دستاوردهاي ملي را تا حد آبگوشت بزباش و قورمه سبزي تنزل بدهد و گفتمان انقلاب اسلامي را بدور از منطق و بدون پشتوانه فكري معرفي نمايد؛

    بديهي است كه اعمال فشارهاي اقتصادي خارجي بر مردم و نظام كه البته با چراغ سبز عناصر داخلي ليبرال مسلك از زمان دوران فتنه ٨٨ با هدف افزايش فشار براي تغيير نگرش ها و باورها و مطالبات مردمي ملي تشديد گرديد و به زعم طراحان پروسه مذكور بسترهاي لازم براي طرح شعارهايي در جهت انقلاب زدايي را مهيا كرده و آنان را به طمع انداخت. استحاله مذكور به قدري خطرناك است كه در قالب پروژه نفوذ قلمداد شده و كار را تا به جايي حساس مي نمايد كه از ديدگاه رهبر حكيم انقلاب اگر اين پروژه موفق عمل كند آن وقت دشمن نيازي به تغيير سيستم ندارد و حتي ممكن است مشكلي با حضور يك روحاني در راس نظام به شرط استحاله و تغيير ماهيت نظام نداشته باشد.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *