دوشنبه / ۵ مرداد / ۱۴۰۵ Monday / 27 July / 2026
×

نخست وزیر جدید ترکیه گفت: دولت جدید برای گسترش روابط با ایران تلاش خواهد کرد و قصد دارد تا روابط با روسیه را از طریق مذاکره بهبود بخشد.

  • خرداد 5, 1395
  • به گزارش تبریز بیدار بن علی ییلدریم نخست وزیر جدید ترکیه روز سه شنبه در سخنانی در پارلمان ضمن تشریح برنامه‌های دولت جدید، تاکید کرد: ترکیه همچنان قصد دارد به عضویت کامل اتحادیه اروپا درآید ولی از پیشرفتی که تاکنون به دست آمده، ناامید و سرخورده است.

    وی در ادامه تصریح کرد: دولت جدید ترکیه از تلاش های سازمان ملل برای حل و فصل مساله قبرس حمایت می کند.

    نخست وزیر جدید ترکیه افزود: دولت جدید برای گسترش روابط با ایران تلاش خواهد کرد و قصد دارد تا روابط با روسیه را از طریق مذاکره بهبود بخشد.

    نخست وزیر جدید ترکیه روز گذشته ترکیب وزرا را اعلام کرد و وزرای کلیدی و مهم شغل خود را حفظ کرده اند ولی وزیر امور اتحادیه اروپا تغییر کرده است.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *