سه‌شنبه / ۶ مرداد / ۱۴۰۵ Tuesday / 28 July / 2026
×

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس معتقد است هنرمندان صنایع دستی به دلیل بلاتکلیفی و عدم مواجهه با یک سازمان منسجم، تخصصی و البته برخوردهای سلیقه‌ای با مشکلات جدی و سیاست‌های یک بام و دو هوا روبرو هستند.

  • خرداد 29, 1395
  • به گزارش تبریز بیدار، محمد اسماعیل سعیدی با اشاره به حواشی ایجاد شده در خصوص واگذاری امور هنر نگارگری به سازمان میراث فرهنگی، گفت: متاسفانه به دلیل وجود دوگانگی وظایف در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، هنرمندان رشته های مختلف از جمله رشته نگارگری با مشکلات روبرو هستند.

    نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بخشی از هنرمندان زیر نظر وزارت فرهنگ فعالیت می کنند و بخشی دیگر با سازمان میراث فرهنگی روبرو هستند، اظهار کرد: این بلاتکلیفی و عدم مواجهه با یک سازمان منسجم و تخصصی حتی در حوزه هنرمندان فرش نیز وجود دارد زیرا با وزارت صنعت، معدن و تجارت سر وکار دارند.

    وی با تاکید بر اینکه اگر سیاست گذاری مناسب و نقشه راه در عرصه ساماندهی هنرمندان وجود نداشته باشد، برخوردها سلیقه ای و متفاوت می شود، افزود: جابجایی رشته های هنری مانند نگارگری از یک وزارتخانه به یک سازمان و بالعکس نمی تواند مشکلات مربوط به این عرصه را حل کند و باید در این حوزه فکر اساسی شود.

    این نماینده مردم در مجلس دهم تصریح کرد: اوایل سال گذشته پیشنهادی به سازمان های مربوطه در این حوزه ارائه شد؛ مبنی بر اینکه یک سازمان مستقل زیر نظر ریاست جمهوری تشکیل شود تا بتواند فعالان هنرهای دستی و غیره را سازماندهی کند.

    وی با اشاره به اینکه متاسفانه این پیشنهاد عملی نشد، گفت: هم اکنون 3 مجموعه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و وزارت صنعت، معدن و تجارت متولی امور هنرمندان در حوزه های مختلف هستند؛ از این رو با سیاست های یک بام و دو هوا مواجه هستیم.

    عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: تا زمانی که انجام امور متمرکز نشود، چنین مشکلاتی وجود دارد زیرا هر وزارتخانه سایست‌های خودش را اجرایی می کند.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *