روایت بیزیم محله از ۴۲ متری و شهید قرهباغی / از دستفروشان و فضای سبز تا مسیرگشایی بلاتکلیف
شرافت را با جام عوض نمیکنیم / فحاشی در فوتبال ایران آزاد شد!
ماجرای مُهر پزشک غایب در بیمارستان چه بود؟
تراکتور ۳ بر صفر بازنده شد! / کسر 2 امتیاز از ملوان
تبریز در حصار تخلفات ساختمانی / به ساختمانهای غیرمجاز آب و برق وگاز ندهید
قاتل جوان مرندی در کمتر از نیم ساعت دستگیر شد
پلمب ۵ واحد صنفی متخلف در مراغه
چه خبر از پروژههای مسکن ملی تبریز؟ / آخرین وضعیت باغمیشه، طالقانی و اندیشهمدیر کل دامپزشکی آذربایجانشرقی با بیان اینکه اچ ام اف ماده ای است که در عسل تازه نباید وجود داشته باشد، گفت: اچ ام اف نباید در عسل طبیعی وجود داشته باشد و اگر هم باشد حد استاندارد آن بین 15 تا 20 درجه است.
به گزارش تبریز بیدار به نقل از ایسنا، امیر حسین بهداد ، اظهار کرد: هر چقدر phعسل متفاوت باشد و در محیط بسیار گرم و با حرارت بالا نگهداری شود اچ ام اف آن بالاتر رفته و حتی از حد مجاز فراتر می رود.
وی افزود: در صورتی که اچ ام اف عسل از 30 درجه بالاتر رود به ماده ای خطرناک و سرطانزا تبدیل می شود که دیگر قابلیت استفاده نخواهد داشت.
وی با بیان اینکه در اوایل سال 94 در یکی از کارگاه های بسته بندی عسل در تبریز، عسل هایی با اچ ام اف بسیار بالا در حجم زیاد یافت شد، تاکید کرد: این عسل ها پس از آزمایشات انجام گرفته حتی برای مصارف صنعتی نیز مجاز تشخصی داده نشده و کلا از چرخه مصرف در استان خارج شدند.
بهداد با بیان اینکه عسل ماده ای است که بلافاصله پس از تولید باید مصرف شود، خاطرنشان کرد: برای اجتناب از بالا رفتن اچ ام اف و در نهایت تبدیل عسل به ماده ای سرطانزا، باید در محیطی متعادل و به دور از حرارت بالا نگهداری شوند.
دیدگاهتان را بنویسید