جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبین
نباید به اختلافات سیاسی و گسلهای قومی دامن زد
تهاجم دشمن آمریکایی به یک منطقه نظامی در تبریز
حاج عباس؛ پاسدار اقتدار ایران/ تولدی در معراج شهادت
فراخوان جذب 33 نیروی جدید در کمیته امداد آذربایجان شرقی
حمله تروریستی آمریکا به منطقه نظامی جنوب غرب تبریز / یک شهید و چند مجروح جعفری گفت: طبق قوانین شورا اعضای علی البدل معرفی شده بودند و اینکه در آخرین جلسه آن اتفاقات افتاد و رویه ای که همگان بر آن صحه می گذاشتند تغییر یافت جای سؤال دارد.
به گزارش تبریز بیدار، محمدحسین جعفری نائب رئیس شورای شهر تبریز در گفتگو با خبرنگار این پایگاه خبری و در خصوص آزادی یکی از اعضای شورای شهر با قید وثیقه اظهار داشت: بنده هم این خبر را تائید می کنم و آقای حاجی پور روزگذشته با قید وثیقه آزاد شده اند.
وی در خصوص اتفاقات اخیر در شورا و جابجایی چندین باره حضرتی و نورمحمدزاده با یکدیگر اظهار داشت: طبق قوانین شورا اعضای علی البدل معرفی شده بودند و اینکه در آخرین جلسه آن اتفاقات افتاد و رویه ای که همگان بر آن صحه می گذاشتند تغییر یافت جای سؤال دارد.
نائب رئیس شورای شهر تبریز ادامه داد: فرماندار باید در این خصوص شفاف سازی کند که به چه چیزی استناد کرده چراکه این امر مسئله ساز شده است.
جعفری تاکید کرد: اعضای شورا نمی دانند که با کدام بند و ماده قانونی چنین اتفاقاتی افتاده و رئیس شورا نیز پیگیر حضور آقای استاندار و فرماندار در صحن شورا هست تا موارد شفاف سازی شوند.
وی در پایان ابراز امیدواری کرد تا با شفاف سازی این موارد، شورا تکلیفش را مشخص کند.
دیدگاهتان را بنویسید