جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبین
نباید به اختلافات سیاسی و گسلهای قومی دامن زد
تهاجم دشمن آمریکایی به یک منطقه نظامی در تبریز
حاج عباس؛ پاسدار اقتدار ایران/ تولدی در معراج شهادت
فراخوان جذب 33 نیروی جدید در کمیته امداد آذربایجان شرقی
حمله تروریستی آمریکا به منطقه نظامی جنوب غرب تبریز / یک شهید و چند مجروح جلسه فردای شورای شهر تبریز به دلیل همزمانی با عید سعید فطر برگزار نخواهد شد.
به گزارش تبریز بیدار، جلسه فردای شورای شهر تبریز به دلیل همزمانی با عید سعید فطر برگزار نخواهد شد.
هئیت رئیسه شورای اسلامی شهر تبریز با توجه به فرا رسیدن عید سعید فطر و روزهای پایانی ماه مبارک رمضان و بهره مندی اعضای شورا از فیوضات ماه مبارک رمضان تصمیم به عدم برگزاری جلسه این هفته شورای اسلامی شهر گرفت.
شورای اسلامی شهر تبریز روزهای یکشنبه هر هفته جلسات خود را برگزار می کند.
جلسات شورای شهر در روزهای عادی از ساعت 8:30 دقیقه صبح شروع می شود اما در روزهای یکشنبه ماه مبارک رمضان جلسات شورا از ساعت 10 صبح شروع می شد.
همه این اتفاقات در حالی رقم می خورد که جلسه این هفته شورا با فاصله زمانی بیش از 2 روزه تا عید فطر قرار دارد و اعضای شورای شهر نیز می توانند در بقیه 6 روز ایام هفته از فیوضات رمضان بهره برده و به مقام های معنوی خود برسند.
بی شک انتظار مردم حل مشکلات آنان است و وقتی بیشتر اوقات جلسات علنی در شورای شهر به دعواهای جناحی و هبه ها اختصاص می یابد و لوایح در چنددقیقه آخر جلسه مورد ارزیابی قرار می گیرد و اعضای شورا نیز از 3 روز مانده به عید فطر می خواهند مقدمات بهره مندی از فیوضات ماه رمضان را فراهم کنند، این مردم خواهند بود که نسبت به این شورا دلسرد شده و ناامید خواهند شد.
تحریریه تبریزبیدار امیدوار است تا اعضا بتوانند نهایت بهره را از فیوضات این ماه مبارک ببرند تا بلکه از هفته آتی همچون برخی نفرات خدوم، به جای رسیدگی به موارد غیرضروری به فکر حل مشکلات مردم باشند.
دیدگاهتان را بنویسید