تولید ۳ هزار تُن وَش پنبه در آذربایجانشرقی
دستگیری سارق طلاجات بانوی سالخورده در تبریز
دستگیری سارقان خودرو و داخل خودرو در تبریز
قرار بود با هم شهید شویم / قول دادی برگردی اما با تابوت آمدی / قصه دلدادگی شهید ابوالفضل اسکندری
کشف ۱۲۰ دستگاه ماینر غیرمجاز و دستگیری ۳۶ نفر در آذرشهر
انتقال زندان تبریز با استفاده از ظرفیت مولدسازی تسریع میشود
مرگومیر ناشی از سوختگی در آذربایجانشرقی ۳۳ درصد افزایش یافت
کاهش ۵۶ درصدی سنزدگی گندم آذربایجانشرقی در سال ۱۴۰۵پارلمان ترکیه با توافقنامه عادیسازی روابط با رژیم صهیونیستی موافقت کرد.
به گزارش تبریز بیدار ، کمیته روابط خارجی پارلمان ترکیه با توافقنامه عادی سازی روابط با رژیم صهیویستی موافقت کرد.
قرار است این لایحه قانونی به مجمع عمومی پارلمان برده شود تا به تصویب نهایی برسد.
در ماه ژوئن، ترکیه و اسرائیل به توافقنامهای برای عادی سازی روابط دست یافتند، روابطی که به خاطر یورش نظامیان رژیم صهیونیستی به کشتی حامل کمکهای انسان دوستانه به نوار غزه و کشته شدن 10 تبعه ترکیه، تیره و تار شده بود.
بر اساس توافقنامهای که به پارلمان ترکیه ارائه شده است، اسرائیل 20 میلیون دلار غرامت طی 25 روز بعد از تصویب نهایی این توافقنامه به ترکیه پرداخت خواهد کرد و کماندوهای اسرائیلی که در این حمله شرکت داشتهاند، از فعالیت تعلیق می شوند.
کابینه رژیم صهیونیستی نیز در ماه ژوئن این توافقنامه را تصویب کرده بود.
دولت ترکیه به خاطر وقوع کودتای نظامی نافرجام 15 جولای نتوانست این توافقنامه را به موقع برای تصویب نهایی به پارلمان ارائه نماید.
زمانی که پارلمان ترکیه این توافقنامه را تصویب کند، ترکیه و اسرائیل روند مبادله سفیر را برای از سرگیری کامل روابط دیپلماتیک آغاز خواهند کرد.
دیدگاهتان را بنویسید