جمعه / ۹ مرداد / ۱۴۰۵ Friday / 31 July / 2026
×

مدیرکل اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان‌شرقی گفت: به دنبال آن هستیم ماشین‌آلات صنعتی به تراکتورسازی تبریز واگذار شود.

  • شهریور 15, 1395
  • به گزارش تبریز بیدار ، میراحد حسینی اظهار داشت: شرکت ماشین‌آلات صنعتی به صورت یکساله به تراکتورسازی تبریز واگذار شده و از آن روز حتی یک نفر هم از کارگران اخراج نشده است.

    وی افزود: به دنبال آن هستیم از طریق دادگاه و رأی آن بعد از اتمام یک سال مدیریت ماشین‌آلات صنعتی توسط تراکتورسازی تبریز کلاً مدیریت آن به تراکتورسازی تبریز واگذار شود.

    حسینی گفت: شرکت ماشین‌آلات صنعتی تراکتورسازی ایران تولیدکننده کهولودر تی.دی.ال 86 و بکهولودر تی.دی.ال 130 بوده و از سال 1370 از شرکت تراکتورسازی تبریز تفکیک و بر اساس اصل 44 قانون اساسی در سال 85 این واحد صنعتی  را به بخش خصوصی واگذار کردند و بعدها با مشکل مواجه شده و موجب اخراج کارگران و توقف این واحد تولیدی شد.

    به گزارش فارس، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آذربایجان‌شرقی از مدیریت تراکتورسازی تبریز که مدیریت کارخانه ماشین آلات صنعتی را قبول کردند تقدیر و تشکر کرد و ادامه داد: از زمان واگذاری مدیریت این کارخانه به تراکتورسازی این واحد تولیدی فعالیت خود را با کارگران خود از سرگرفته و در حال حاضر مشکلی در این واحد تولیدی وجود ندارد.

    سعید شبستری رئیس کمیسیون کارگری استان آذربایجان‌شرقی پیش از این گفته بود، در دو سال و نیم گذشته برای حل مشکلات این شرکت ادامه داد: آبان‌ماه سال 92، کمیسیون کارگری استان، به اتفاق آراء، رد اهلیت سهامدار عمده آن را به تصویب رسانده و به سازمان خصوصی‌سازی ابلاغ کرد و در این مدت، با برگزاری بیش از 21 جلسه کمیسیون کارگری استان و تصویب 54 مصوبه، توانست پرونده ورشکستگی این شرکت را با همکاری سیستم قضایی استان به پایان برساند.

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *