جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبین
نباید به اختلافات سیاسی و گسلهای قومی دامن زد
تهاجم دشمن آمریکایی به یک منطقه نظامی در تبریز
حاج عباس؛ پاسدار اقتدار ایران/ تولدی در معراج شهادت
فراخوان جذب 33 نیروی جدید در کمیته امداد آذربایجان شرقی
حمله تروریستی آمریکا به منطقه نظامی جنوب غرب تبریز / یک شهید و چند مجروح وحدتی اظهار داشت: دولت باید در نظر داشته باشد که مجلس مخالف ارتباط بین المللی نیست ولی باید در حوزه قراردادها طوری عمل کنند که منافع ملی ضربه نخورد . اگر دولتی ها مصرّ به بی نقص بودن قراردادها هستند باید در این خصوص مجلس را قانون کنند. تمامی کارهای دولت باید با اجازه مجلس صورت گیرد .
به گزارش تبریز بیدار ، محمد وحدتی نماینده مردم بستان آباد در گفتگو با خبرنگار این پایگاه خبری در خصوص قراردادهای جدید نفتی اظهار داشت: قراردادهای جدید نفتی علیرغم اظهارات دولتی ها دارای ایرادات اساسی است و در آن برخی مصالح ملی در نظر گرفته نشده است.
وی ادامه داد: دولت باید در نظر داشته باشد که مجلس مخالف ارتباطات بین المللی نیست ولی باید در حوزه قراردادها طوری عمل کنند که منافع ملی ضربه نخورد . اگر دولتی ها مصرّ به بی نقص بودن قراردادها هستند باید در این خصوص مجلس را قانون کنند. تمامی کارهای دولت باید با اجازه مجلس صورت گیرد .
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با انتقاد از رویه دولت در دور زدن مجلس در بستن قراردادهای بین المللی گفت: متأسفانه دولت رویه را آغاز کرده که پایانی خوش ندارد و باید بدانند که دور زدن مجلس کار غیر قانونی است و اگر اقدام به اجرای قراردادی کنند باید در این زمینه پاسخگو باشند و نمایندگان در این زمینه با دولت برخوردخواهند کرد.
وحدتی با اشاره به تأیید ایرادات مجلس به قراردادهای جدید نفتی از سوی رهبر معظم انقلاب تأکید کرد: مجلس در جهت منویات رهبر انقلاب و منافع ملی حرکت خواهد کرد و دولت برای جلوگیری از ضربه خوردن منافع ملی باید قرادادهای جدید نفتی را اصلاح و با اصلاحیه نسبت به اجرای آن قدام کند.
دیدگاهتان را بنویسید