دستگیری سارق قمه بدست توسط عوامل کلانتری ۱۹ تبریز
تداوم گرمای هوا در آذربایجانشرقی تا دوشنبه
فراخوان هفتمین جشنواره سراسری تئاترخیابانی و فضای باز ” تبریزیم “
روایت بیزیم محله از قیخ متیر / قانلیگول؛ گرهی که باز نمیشود
آتش سوزی در منطقه رضوانشهر تبریز مهار شد
علت معطلی زائران در مهران چه بود؟
دوگانه ترس از دشمن و ناامیدسازی مردم هر دو غلط است
پدرم در زمان نهضت مشروطه از نزدیک شاهد قضایای تبریز بودواعظ شهیر تبریزی گفت: از همان اول نگاه آمریکا به ایران به عنوان نگاه به یک طعمه است که می خواهد توسط ایران به اهداف خود برسد، چون که کشورمان، قلب تپنده دنیاست.
به گزارش تبریز بیدار ، به نقل از ائل، به بهانه فرا رسیدن روز ملی مبارزه با استکبار جهانی، به گفتگو با صاحبان نظر در استان خواهیم پرداخت تا چهره زشت استکبار و ظلم جهانی را بیش از پیش به نمایش بگذارند، تا همان ها که خوابند بیدار شوند و همان ها که خود را به خواب زده اند، بیشتر پی به آگاهی ما ببرند. حجت الاسلام والمسلمین، شیخ رسول برگی پیرامون پرونده ظلم های آمریکا به ملت های مظلوم، توضیحاتی ارئه داده است.
سیاه تر از پرونده آمریکا در دنیا، پرونده ای وجود ندارد
کافیست به پرونده جنایت ها، ظلم ها و بدعهدی های آمریکا نه تنها با کشور ایران بلکه با سایر کشورها هم نگاه کنیم، آن وقت است که متوجه می شویم، سیاه تر از پرونده آمریکا در باب ظلم و جنایت، پرونده دیگری وجود ندارد.
آمریکا از همان ابتدای راه خود، جنایت های انسانی اش را آغاز کرد
آمریکا همان کشوری است که به 30 کشور جهان، حمله هوایی کرده و با بمباران های گسترده بسیاری از انسان ها را به خاک و خون کشیده است.
از همان ابتدا که کشور آمریکا ایجاد شد، یعنی بین سالهای 1882تا 1968 حدود 4742 نفر سیاه پوست بدون محاکمه اعدام شد و حتی آمریکایی ها از قتل این سیاه پوستان نیز کارت پستال چاپ نموده و این کشتار بی رحمانه را برای خود یک افتخار تلقی کردند.
از 112 میلیون سرخ پوستی که قبل از تشکیل کشور آمریا وجود داشت، در سال 1900 میلادی اعلام کردند که فقط از آن تعداد، 250 هزار سرخ پوست جان سالم به در برده اند آمریکایی ها این سرخ پستان را به انواع روش های مستقیم کشتار و یا غیر مستقیم از بین بردند.
در سال 1694، ماساچوست در آمریکا اعلام کرده بودند که هر کس پوست کله سرخ پوست ها را ارائه دهد، به آن فرد جایزه داده می شد!
بنابراین کشوری که در بدو تشکیل خود مرتکب این جنایت ها می شود، مصداق این مثل ما ایرانیان می شود که سالی که نکوست از بهارش پیداست!
معلوم است کشوری که بنای اولش با ظلم و جنایت و حمایت از دولت های دیکاتاتور شروع می شود آخر و عاقبتش چه می شود.
از بمباران اتمی اش در کشور ژاپن بگوییم یا از بدعهدی هایش و یا ظلمی که به مردم ویتنام کردند، از کدام یک بگوییم تا خوی و خصلت وحشیانه آمریکایی ها را گفته باشیم؟
نگاه آمریکا به ایران، نگاه شکارگر به طعمه است
از همان اول نگاه آمریکا به ایران به عنوان نگاه به یک طعمه است که می خواهد توسط ایران به اهداف خود برسد، چون که کشورمان، قلب تپنده دنیاست و هم از لحاظ انرژی قوی است و هم اینکه از لحاظ استراتژیک، چهارراه دنیاست.
در راهی که آمریکا در پیش گرفته و با سوابقی که دارد کشوری که در جریان بمباران اتمی هیروشیما، 100 هزار نفر را کشت، نگاه محبت آمیزی به کشورمان نخاهد داشت، اما افسوس که عده ای متوجه نمی شوند و فکر می کنند، آمریکا دوست ماست.
دشمنمان به جز دشمنی، کار دیگری بلد نیست
ما با دشمنی روبرو هستیم که غیر از دشمنی هیچ چیزی برای ما نخواهد داشت.
خود حضرت آقا می فرمایند وقتی لفظ دشمن برای آمریکا استفاده می کنند، برخی در داخل حساسیت نشان می دهند و فکر می کنند استفاده از این لفظ افراط است، این در صورتی است که آمریکا دشمن بشریت، دین و ارزش هاست.
اعتماد کردن به شیطان بزرگ، ساده لوحی است
باور کنیم که نگاه آمریکا این است که با در دست داشتن ایران به چهارراه دنیا دست پیدا کند و به نحوی حکومت خود در خاورمیانه را گسترش دهد، بنابراین اعتماد کردن به این کشور هزار رو عین ساده لوحی است.
هر قدر چهره دشمنی که در پرونده اش یک نکته مثبت و روشن ندارد، را زینت دهیم و سعی کنیم به عنوان کشور دوست نشان دهیم، کاری بیهوده و عبث مرتکب شده است.
آمریکا گرگ است و توبه گرگ هم مرگ است، پس مطمئن باشیم این گرگ آدم خوار و جنایتکار، هیچ وقت توبه نمی کند.
مشت چدنی آمریکایی ها زیر دستکش مخملی
مقام معظم رهبری حدود 10 سال قبل جمله ای گفتند که هنوز هم که هنوز است، عده ای از مسوولین آن جمله را باور نکرده اند. رهبری گفتند آمریکایی ها زیر دستکش مخملی، مشت چدنی پنهان کرده اند و در جریان برجام هم مصداق این جمله رهبری را دیدیم.
برخی مسوولین با همین دستکش مخملی خام شدند و غفلت کردند، در مقابل و در همین اواخر در قصه برجام دیدیم که با همین مشت چدنی به منافع ملی ما زدند.
اگر گاها مسولین هم قبول نکنند، مردم می بینند که از مذاکره با آمریکا ذره ای منفعت نکردیم که هیچ، متحمل ضرر هم شدیم.
در مسئله هسته ای رو به جلو بودیم ولی الان سانتریوفیوژها ایستاده اند و چرخشان نمی چرخد، در مقابل وعده هایی که دادند و عملی نشد.
در برجام کشورمان کارهایی که قول داده بودف متعهد شد و به قول و قرارهایش عمل کرد که به مراتب وظیفه انسانی و اسلامی خود را به جای آورد، اما آیا آمریکایی ها، وفای به عهد کردند؟!
صدای اذان از کاخ سفید بیاید، آمریکا باز هم شیطان بزرگ است
الان انسان به همان جمله امام خمینی که گفته بودند اگر صدای اذان از کاخ سفید هم بیاید، ما آمریکا را شیطان بزرگ می دانیم، پی می برد.
برخی مسوولین سنگ آمریکا را به سینه می زنند/ بس است بزک کردن چهره کثیف استکبار جهانی
برخی مسوولین می گویند که مخالفین مذاکره با آمریکا سیاه نمایی می کنند، در صورتی که ما سیاه نمایی نمی کنیم، بلکه آنهایی که موافق مذاکره با آمریکا هستند، اضافه و بیش از حد چهره آمریکا را بزک می کنند و به نوعی برخی مسوولین که در مذاکرات به نوعی به واسطه بدعهدی های آمریکایی ها شکست خورده اند، می خواهند لاپوشانی کنند.
برخی مسوولین وظیفه ذاتی شان شده سرپوش برای بدعهدی های آمریکا درست کردن! همین مسوولین داخلی، منافع امریکا را در اولویت منافع ملت می دانند.
برخی مسوولین داخلی تجربه برجام را پیروزی برجام تلقی می کنند، اما کدام پیروزی؟!
به مردم اعتماد کنید، نه دشمن، تا امور بر وفق مراد شود
مسوولین بدانند دولتی می تواند کارها را جلو ببرد که به مردم اعتماد کند نه به دشمن.
ما با آمریکا مذاکره کردیم، عربستان جری شد، کشورهایی که اظهار کرنش می کردند، آن ها هم جری شدند، پس مذاکره با آمریکا غیر ضرر، منفعنی نداشته است.
در پایان باید بگویم، ای کاش مسوولین تابع فرمایشات رهبری باشند، صبر و مقاومت را از مردم یاد بگیرند که در اوج رکود اقتصادی، با حوصله در جهت حفظ نظام گام بر میدارند.
باور کنید ما در شعب ابوطالب نیستیم، بلکه دم در قلعه خیبر هستیم.
دیدگاهتان را بنویسید