آمریکا جنگ وجودی علیه ملت ایران به راه انداخته است/ ملت ایران در برابر آمریکا یکپارچه ایستاد
قطعی تلفن ثابت در کوثر غربی/ پاسخ مخابرات؛ کابل نداریم!
پیشبینی تولید ۸ هزار و ۶۵۰ تن سیر در آذربایجانشرقی
دستگیری کلاهبردار ۱۲۰ میلیاردی در تبریز
تورم نقطهبهنقطه آذربایجانشرقی در مهرماه کاهشی شد
عزم میراثفرهنگی برای ثبتجهانی مسجد سنگی ترک و توسعه زیرساختهای گردشگری میانه
برگهایی از پرونده سنگین یک مبارز / آخرین نگرانی شهید قاضی: حاج شیخ علی سنه بیشی اولمادى؟ / خطبه ای برای رسوایی اسرائیل و امضایی علیه شاه
هر ۸ دقیقه یک تراکتور / این صدای خودکفایی استیک تفاوت بین آنچه که در ایران 1388 اتفاق افتاد با آنچه که در آمریکای 2016 می افتد وجود دارد. مردم آمریکا معتقد نیستند که در انتخاباتشان، تقلب شده است. بخشی از حرف آمریکایی های معترض این است که دموکراسی موجود در آمریکا معیوب است و آراء الکترال در حقیقت قاتل اراده مردم است.
یادداشت میهمان تبریزبیدار؛ مسعود زین العابدین
در شوک انتخاب ترامپ، به سادگی از کنار یک واقعیت بزرگ عبور شده است.
دسته ای از مردم آمریکا به رسم فتنه 88 مشغول سوزاندن سطل های آشغال هستند و البته این را نه از مردم ایران بلکه از سردمداران و رسانه های خود آموخته اند که در آن روزگار، توئیتر را سر پا نگه داشتند و از بی بی سی، بجای پیام بازرگانی قول و قرار آتش سوزی مخابره کردند.
اما یک تفاوت بین آنچه که در ایران 1388 اتفاق افتاد با آنچه که در آمریکای 2016 می افتد وجود دارد. مردم آمریکا معتقد نیستند که در انتخاباتشان، تقلب شده است. بخشی از حرف آمریکایی های معترض این است که دموکراسی موجود در آمریکا معیوب است و آراء الکترال در حقیقت قاتل اراده مردم است.
کلینتون در انتخابات اخیر در مجموع از ۵۰ ایالت آمریکا ۵۹,۷۹۶,۲۶۷ رأی مردمی و ۲۲۸ رأی الکترال به دست آورد. این در حالی است که ترامپ با ۲۷۹ رأی الکترال و ۵۹,۵۸۹,۸۰۹ رأی مردمی، در حالی که آراء مردمی کمتری داشت، پیروز شد.
امروز، روز به رخ کشیدن مردمسالاری دینی است. به سادگی از کنار این واقعیت نگذریم.
آمریکای امروز نه تنها به لحاظ هژمونی و قدرت سیاسی و اقتصادی در حال فروپاشی است، بلکه فلسفه و تئوری حکومتش نیز دچار ترک های اساسی است
دیدگاهتان را بنویسید