دستگیری سارق قمه بدست توسط عوامل کلانتری ۱۹ تبریز
تداوم گرمای هوا در آذربایجانشرقی تا دوشنبه
فراخوان هفتمین جشنواره سراسری تئاترخیابانی و فضای باز ” تبریزیم “
روایت بیزیم محله از قیخ متیر / قانلیگول؛ گرهی که باز نمیشود
آتش سوزی در منطقه رضوانشهر تبریز مهار شد
علت معطلی زائران در مهران چه بود؟
دوگانه ترس از دشمن و ناامیدسازی مردم هر دو غلط است
پدرم در زمان نهضت مشروطه از نزدیک شاهد قضایای تبریز بودمحسن پور سید آقایی مدیرعامل راهآهن لحظاتی پیش به دلیل اهمال و قصور مأموران راهآهن در وقوع سانحه برخورد دو قطار مسافری منطقه هفتخوان از سمت خود استعفا کرد.
به گزارش تبریز بیدار ، «محسن پورسید آقایی» دقایقی پیش با حضور در استودیو اخبار شبکه سراسری سیما، از استعفای خود از سمت مدیرعاملی راهآهن به دلیل وقوع حادثه برخورد دو قطار مسافری در روز گذشته در منطقه هفتخان و جان باختن 43 نفر از هموطنان و مصدوم شدن بیش از 100 نفر از مسافران این قطار خبر داد.
ساعت 7:45 صبح روز گذشته قطار سمنان – مشهد در ایستگاه هفتخوان بین سمنان و شاهرود از پشت با قطار تبریز – مشهد برخورد کرد که این حادثه منجر به جان باختن 43 نفر از مسافران شد.
این گزارش می افزاید مطالبات مردمی در استان در استعفا و پاسخگویی وزیر راه دولت تدبیر است به خصوص پس از اظهارات عجیب آخوندی موجی از ناراحتی مردم داغدیده آذربایجان را فرا گرفته است.
دیدگاهتان را بنویسید