مسئولان به سو مدیریتها پایان دهند
مهران، جاده بیقراری برای مسیر اربعین
آچار فرانسه هسته ای
عزت ایران، میراث ماندگار شهدا / مهندس مکانیک که آگاهانه لباس سبز پاسداری به تن کرد
اعزام کاروان مردمی «از آذربایجان تا خلیج فارس؛ جان فدای ایران» از تبریز
جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبیننماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی از تذکر بیش از 40 نفر از نمایندگان به رئیسجمهور برای رسیدگی به اتهامات حسین فریدون خبر داد.
به گزارش تبریز بیدار ، محمداسماعیل سعیدی نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با فارس، گفت: بیش از 40 نفر از نمایندگان در تذکری کتبی به رئیسجمهور خواستار رسیدگی به اتهامات حسین فریدون شدند.
وی افزود: باید ساز و کارهای لازم برای شفافسازی در بحث حقوق مدیران در نظر گرفته شود و به گونهای در این باره طراحی و برنامهریزی شود تا ابهامات باعث نشود که روزنههایی برای سوء استفاده برخی از افراد وجود داشته باشد.
نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: بحث حقوقهای نجومی یک تجربه تلخ در سالهای اخیر است که بر اثر غفلت و عدم نظارت و بیتوجهی اتفاق افتاد که در واقع مسئله حقوقهای نجومی اجحاف در حق ملت بود و هست.
سعیدی خاطر نشان کرد: نمایندگان باید بر اجرای قانون در بحث شفافسازی حقوق مدیران تأکید داشته و آن را پیگیری کنند ولو اینکه به مذاق برخی آقایان خوش نیاید.
وی در پایان گفت: لابیها و اعمال فشارها نباید در رفتار و تصمیمات نمایندگان تأثیر داشته باشد که البته قطعاً هم این طور خواهد بود.
دیدگاهتان را بنویسید