آمریکا جنگ وجودی علیه ملت ایران به راه انداخته است/ ملت ایران در برابر آمریکا یکپارچه ایستاد
قطعی تلفن ثابت در کوثر غربی/ پاسخ مخابرات؛ کابل نداریم!
پیشبینی تولید ۸ هزار و ۶۵۰ تن سیر در آذربایجانشرقی
دستگیری کلاهبردار ۱۲۰ میلیاردی در تبریز
تورم نقطهبهنقطه آذربایجانشرقی در مهرماه کاهشی شد
عزم میراثفرهنگی برای ثبتجهانی مسجد سنگی ترک و توسعه زیرساختهای گردشگری میانه
برگهایی از پرونده سنگین یک مبارز / آخرین نگرانی شهید قاضی: حاج شیخ علی سنه بیشی اولمادى؟ / خطبه ای برای رسوایی اسرائیل و امضایی علیه شاه
هر ۸ دقیقه یک تراکتور / این صدای خودکفایی استعضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: برجام یک معاهده چند جانبه است که اصلی ترین تعهدات آن برای ستانده اندک ایران به آمریکا مربوط می شود.
به گزارش تبریز بیدار ، به نقل از مرصاد، سید حسین نقوی حسینی، اظهار داشت: اینکه در کمیسیون مشترک برجام گفته می شود و وزیر خارجه آمریکا هم تکرار می کند که اگر آمریکا از برجام خارج شد اروپایی ها هستند و توافق آسیب نمی بیند مضحک است.
نماینده مردم ورامین گفت: ستانده های اندک ایران در برجام عمدتا به پایبندی ایالات متحده وابسته است. این که آمریکا بخواد پا پس بکشد و برجام هم بماند یک رویای خوب برای آنهاست که دارند حرفش را می زنند.
وی افزود: از سوی دیگر میبینیم که بان کی مون هم در همین فضا که من نام آن را “ترامپیسم” می گذارم به ایران اتهام حمایت از تروریسم می زند تا فضا را برای اروپایی ها هم مهیا کند که بی هزینه بتوانند برجام را دور بزنند.
نقوی تصریح کرد: کمیسیون مشترک برجام باید مشخص کند که در قبال نقض برجام ایران می تواند واکنش در خور نشان دهد نه اینکه از یک طرف نقض را محکوم لفظی کند و از سوی دیگر ایران را مکلف به انجام تعهدات بعدی نماید.
دیدگاهتان را بنویسید