ای آنام، باجیم، خداحافظ؛ میروم شهید شوم / مهدی رزمجو؛ مشق شهادت دانش آموز بسیجی پای وطن
کشف انبار ۲۰۰ میلیارد ریالی دارو و سموم کشاورزی قاچاق در بناب
درباره پرونده تراکتور و ملوان با وزیر ورزش در استیضاحش صحبت میکنیم
۵۰ میلیارد کلاهبرداری با فروش ملک؛ متهم در تبریز دستگیر شد!
یاد شهید والامقام محراب، در قاب دیدگان مردم تبریز
روایت بیزیم محله از ۴۲ متری و شهید قرهباغی / از دستفروشان و فضای سبز تا مسیرگشایی بلاتکلیف
شرافت را با جام عوض نمیکنیم / فحاشی در فوتبال ایران آزاد شد!
ماجرای مُهر پزشک غایب در بیمارستان چه بود؟قاضی پور خبر داد: متأسفانه برخی از وزرا توسط پیمانکاران اجناسی را که معادل تولیدات داخلی دارد را وارد کشور کردند از این رو تقاضا می شود تا نسبت به در دستور قرار گرفتن سوال نمایندگان از وزرا اهتمام لازم صورت گیرد
به گزارش تبریز بیدار ، نادر قاضیپور در نشست علنی امروز (سه شنبه، 15 فروردین ماه) مجلس شورای اسلامی در اخطاری با استناد به اصل 43 قانون اساسی گفت: بر اساس بند (8) و (9) اصل 43 بر افزایش تولیدات کشاورزی، دامی و صنعتی که نیازهای عمومی را تأمین میکند تأکید شده تا کشور را به مرحله مکفی برساند و از وابستگی برهاند.
نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی با یادآوری نطق پیش از دستور رئیس مجلس شورای اسلامی و درخواست ایشان از دولت جهت ارائه لایحهای پیرامون تولید و اشتغال گفت: نقص قانونی در این زمینه را می توان اصلاح کرد اما در حقیقت پیش از این قانونی در این زمینه تصویب شده که جامع و کامل است بنابراین تنها باید از روسای کمیسیون های تخصصی و اعضای هیأت رئیسه درخواست شود تا نسبت به بررسی سوال نمایندگان از وزرا توجه لازم را داشته باشد.
وی افزود: نمایندگان برای توسعه اشتغال و اجرای فرامین مقام معظم رهبری جهت اشتغال، تولید ملی و اقتصاد مقاومتی سوالاتی را از وزرا تدوین کرده اند. متأسفانه برخی از وزرا توسط پیمانکاران اجناسی را که معادل تولیدات داخلی دارد را وارد کشور کردند از این رو تقاضا می شود تا نسبت به در دستور قرار گرفتن سوال نمایندگان از وزرا اهتمام لازم صورت گیرد.
رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به اخطار نادر قاضی پور گفت: سوال نمایندگان از وزرا در دستور است و هفته آینده تعدادی از این سوالات در صحن علنی بررسی می شود.
این گزارش می افزاید رهبر انقلاب در تبیین سیاست های اقتصاد مقاومتی سالهاست نسبت به ورود اجناس خارجی مشابه تولید داخلی هشدار می دهند و در فرمایشات ابتدای سال در حرم رضوی از مسئولان خواستند که این مسئله را حرام شرعی تلقی کنند و در این مسیر به مبارزه صحیح با پدیده قاچاق کالا بپردازند و به جای سخت گیری بر خرده فروشان بر واردات عمده از طریق مرزهای رسمی نظارت جدی کنند.
دیدگاهتان را بنویسید