مهران، جاده بیقراری برای مسیر اربعین
آچار فرانسه هسته ای
عزت ایران، میراث ماندگار شهدا / مهندس مکانیک که آگاهانه لباس سبز پاسداری به تن کرد
اعزام کاروان مردمی «از آذربایجان تا خلیج فارس؛ جان فدای ایران» از تبریز
جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبین
نباید به اختلافات سیاسی و گسلهای قومی دامن زداسماعیلی گفت: هیات نظارت بر اساس وظایف قانونی در روال برگزاری انتخابات عمل کرده و اکنون با پایان انتخابات در کنار هیات اجرایی شهرستان تبریز به وظایف خود می پردازد.
به گزارش تبریز بیدار ، حجت الاسلام اسماعیلی رئیس هیات نظارت شهرستان تبریز با اعلام این مطلب گفت: پس از اتمام کار هیات اجرایی در تجمیع شمارش صندوق های آرا تبریز و اعلام نتایج آن از سوی فرماندار اکنون هیات نظارت شهرستان تبریز برای اطمینان بخشی به افکار عمومی اقدام به بررسی و تطبیق صورتجلسه های هیات نظارت و اجرایی می کند.
حجت الاسلام اسماعیلی با بیان اینکه بیش از هزار نفر ناظر و سر ناظر در پنجمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر تبریز نقش آفرینی کردند افزود:بعد از اتمام تطبیق صورتجلسه ها آمار نهایی و تایید شده اعلام خواهد شد.
وی با بیان اینکه کاندیداهای محترم معترض به نتایج اعلام شده نهایی طبق قانون می توانند شکایات خود را به هیاتهای اجرایی و نظارت شهرستان مستقر در فرمانداری تبریز ارائه دهند گفت:شکایات معترضین بایستی مستند و با ارائه مدارک کافی صورت پذیرد.
اسماعیلی ادامه داد: همه پنج نفر اعضای هیات نظارت شهرستان تبریز از اولین روزنام نویسی کاندیداهای پنجمین دوره شوراهای اسلامی در محل فرمانداری حضور داشته و تاکنون نیز در فرآیند این کار حضور دارند.
رییس هیات نظارت شهرستان تبریز بیان کرد: دبیرخانه هیات عالی نظارت استان نیز همواره در کنار هیات نظارت شهرستان بر روند انتخابات شوراهای اسلامی شهر تبریز نظارت کامل داشته اند.
دیدگاهتان را بنویسید