مسئولان به سو مدیریتها پایان دهند
مهران، جاده بیقراری برای مسیر اربعین
آچار فرانسه هسته ای
عزت ایران، میراث ماندگار شهدا / مهندس مکانیک که آگاهانه لباس سبز پاسداری به تن کرد
اعزام کاروان مردمی «از آذربایجان تا خلیج فارس؛ جان فدای ایران» از تبریز
جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبینمعاون نظارت بر کالاهای مصرفی سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان گفت: روزانه حدود ۱۰۰تن گوشت قرمز گرم از استرالیا و کشورهای آسیای میانه به کشور وارد می شود.
به گزارش تبریز بیدار ، به نقل از مهر، معاون نظارت بر کالاهای مصرفی سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان گفت: روزانه حدود ۱۰۰تن گوشت قرمز گرم از استرالیا و کشورهای آسیای میانه به کشور وارد می شود.
سید داوود موسوی افزود: روند واردات گوشت قرمز برای تأمین بازار ماه مبارک رمضان تسهیل شده است.
وی افزود: گوشت های وارداتی با هماهنگی صورت گرفته میان وزارت جهاد کشاورزی، شرکت پشتیبانی امور دام و سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان با اولویت در میادین میوه و تره بار تهران و فروشگاه های شهروند و افق کوروش تهران و کرج توزیع می شود.
موسوی افزود: گوشت قرمز وارداتی از استرالیا به صورت هوایی به کشور می رسد و قیمت توزیعش از قیمت گوشت وارداتی از کشورهای آسیای میانه بیشتر است.
وی گفت: گوشت وارداتی از استرالیا به صورت لاشه به قیمت هر کیلوگرم ۳۳ هزار تومان و در قطعه بندی به صورت شقه ران ۳۴ هزار تومان و شقه سردست ۳۲ هزار تومان عرضه می شود.
معاون نظارت بر کالاهای مصرفی سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان افزود: گوشت وارداتی از کشورهای آسیای میانه به صورت لاشه به قیمت هر کیلو ۳۰ هزار و ۵۰۰ تومان، شقه ران به ازای هر کیلو ۳۱ هزار و ۵۰۰ تومان شقه سردست به ازای هر کیلو ۲۹ هزار و ۵۰۰ تومان عرضه می شود.
موسوی گفت: با هماهنگی های صورت گرفته، بر اساس نیاز هر استان از طریق دامپزشکی های استانها گوشت قرمز وارداتی آنها تأمین خواهد شد.
دیدگاهتان را بنویسید