مسئولان به سو مدیریتها پایان دهند
مهران، جاده بیقراری برای مسیر اربعین
آچار فرانسه هسته ای
عزت ایران، میراث ماندگار شهدا / مهندس مکانیک که آگاهانه لباس سبز پاسداری به تن کرد
اعزام کاروان مردمی «از آذربایجان تا خلیج فارس؛ جان فدای ایران» از تبریز
جمهوری اسلامی دفاع از مجاهدان لبنان را به عنوان سیاست راهبردی خود تعیین کرده است
مطالبه نیروهای شرکتی را به «پرداخت مستقیم حقوق» تقلیل ندهید
چرا کارت آزاد به همه نمیرسد؟ / «کارت آزاد نداریم»؛ شائبه فروش زیر ذرهبینمعاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به اهمیت کیفیت طرح های عمرانی، گفت: گروه نظارت، به منظور بررسی و نظارت بر کیفیت طرح های عمرانی، از پروژه ها بازدید می کند که در این زمینه اجرای برخی از پروژه های کلان در استان حیاتی است.
به گزارش تبریز بیدار ، محمد صادق پورمهدی در ششمین نشست شورای فنی استان در مرکز همایش های بینالمللی تبریز برگزار شد، گفت: در کنار بررسی روند اجرایی و نظارت بر کیفیت پروژه ها در صورت بروز هر گونه اختلاف با پیمانکاران و کارگران موضوع را پیگیری می کنیم.
وی با اشاره وضعیت پروژه های شهرستان های اهر و اسکو، افزود: تامین منابع مالی پروژه ها اهمیت بسیاری دارد بنابراین گروهی را مامور پیگیری این موضوع کردهایم.
معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی با بیان این که اجرای برخی از پروژه ها در استان حیاتی است، تاکید کرد: در استان حدود 30 پروژه کلان داریم که در این زمینه حتی آقای استاندار نیز بر اجرا و نظارت بر این پروژه ها تاکید دارد.
پورمهدی تصریح کرد: با توجه به اهمیت پیشرفت فیزیکی و نظارت بر کیفیت، هر جلسه یک پروژه مطرح می شود تا در صورت وجود مشکل آن را حل کنیم.
وی با اشاره به برنامه های تدوین شده در استان برای پیشبرد اهداف، ادامه داد: در کنار اقدام های انجام شده، پروژه های ملی استان به صورت ویژه از سوی آقای استاندار و ما پیگیری می شود که امیدواریم در کمترین زمان ممکن این پروژه ها به بهره برداری برسد تا مردم از خدمات مورد نیاز بهرهمند شوند.
دیدگاهتان را بنویسید